Arama sonuçları

Tarkan, İzmir Konseri’nden aldığı ücretle yurt yaptıracak

Tarkan, İzmir Konseri’nden aldığı ücretle yurt yaptıracak

Tarkan 9 Eylül’de İzmir'de verdiği konserden aldığı ücreti yurt veya kreş yaptırmak için kullanacak. İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'deki programına konuk olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan'ın konserden ücret alıp almadığıyla ilgili merak edilen soruyu yanıtladı.

KONSERDEN PARA ALDI MI?

Cumhuriyet’in haberine göre "Tarkan konserden para almadı mı?" sorusu üzerine konuşan Soyer şu bilgiyi verdi: "Tarkan'ın cebine 1 kuruş girmeyecek. O kadar yüce gönüllü ki. Alması gereken ücreti hayır işine aktaracak. Yurt mu yapsın, kreş mi yapsın diye konuşuyoruz." 

İzmir'in kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tarkan konseri öncesi facianın eşiğinden dönülmüştü. Cumhuriyet Meydanı yakınında kordon boyunda yaklaşık 1 hafta önce dev sahnenin kurulumu için çalışma başlatılmıştı.

Sahne, müzik sistemi ve uzaktaki seyircilerin izleyebilmesi amacıyla dev ekranların kurulumu için ekipler çalışmalarını sürdürürken; platform, henüz belirlenemeyen bir nedenle çökmüştü. Olayda, platformun yakınında bulunan 1 kişi hafif yaralanmıştı.

Son olarak, konserin Gündoğdu Meydanı'nda yapılacağı duyurulmuş ve Tarkan'ın çıkacağı yeni sahne hazırlanmıştı.

12-09-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş