Arama sonuçları

TEKNOFEST’ten başvuru süreci devam eden yarışmalara davet

TEKNOFEST’ten başvuru süreci devam eden yarışmalara davet

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde bu yıl 41 ana yarışma 102 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmalarından bazılarının başvuru süreci devam ediyor. TEKNOFEST'ten yapılan açıklamaya göre, festival kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmaları arasında yer alan Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması, Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması, Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması, Robotik Yarışmalar ve TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri için başvurular sürüyor.

SON BAŞVURU UYARILARI

Başvuru tarihi 30 Kasım’da sona eren 29 yarışma dışında kalan ve son başvuru tarihi farklılık gösteren teknoloji yarışmaları için detaylı bilgiler "teknofest.org" web sitesi üzerinden takip edilebiliyor. Yarışma başvuruları henüz açılmayan yarışmalar içinse takvimin gelecek günlerde açıklanması bekleniyor.

Türkiye’nin dört bir yanında bilim ve teknolojiyi rehber edinmiş, geleceğin teknolojilerini üreten gençler için düzenlenen yarışmalarda gençlere parlak bir geleceğin kapıları da aralanıyor.

Millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda gençlerin ilgisinin artırılması hedeflenerek bu alanlarda çalışan binlerce gencin projesine destek olmak için ön eleme aşamasını geçen takımlara bu yıl 30 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği, TEKNOFEST’te yarışıp dereceye girmeye hak kazanan takımlara 13 milyon TL'nin üzerinde para ödülü veriliyor.

Yarışmalara ilkokul, ortaokul, lise, üniversite ve üzeri seviye ile mezun seviyesi dahil teknoloji meraklısı tüm gençler katılabiliyor.

16-12-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş