Arama sonuçları

TÖZOK’un yeni Başkanı Zafer Öztürk oldu

TÖZOK’un yeni Başkanı Zafer Öztürk oldu

TÖZOK’un yeni Başkanı Zafer Öztürk oldu. Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK) Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal’ın yaşamını yitirmesinin ardından dernek yeni yönetimini belirledi. Dal, Kovid-19 yüzünden geçtiğimiz 19 Aralık’ta tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

TÖZOK, yaptığı toplantı sonucunda yeni yönetim kurulu başkanını da belirledi. TÖZOK Başkanı Zafer Öztürk oldu. Öztürk yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi:

TÖZOK’UN YENİ BAŞKANI ZAFER ÖZTÜRK OLDU

“Dernek yönetimlerinde, tüm yönetim organizasyonlarında olduğu gibi devamlılık esastır. Bu nedenle Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın F. Nurullah Dal’ı kaybetmenin acısını yaşadığımız bu zor günlerde, yönetimi yapılandırma ihtiyacı doğmuştur. Tüm dünyayı sarsan salgın nedeniyle şu an olağan ya da olağanüstü genel kurul yapmak ne mümkün ne de akılcı olacağından, dernek tüzüğüne uygun olarak yönetim kurulu içinde seçim yoluyla görevlendirme yoluna gidilmiştir.

Yönetim Kurulu’nun 23 Aralık 2020 tarih ve 20 nolu sayılı kararıyla Zafer Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığına, Saim Meral Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına, Erdoğan Bozdemir YK Muhasip Üyeliğine, Nesrin Cihangir YK Genel Sekreterliğine seçilmiştir. Asil üyelikten boşalan yere yedek üyelerden Kenan Taçyıldız seçilmiştir.

Yönetim Kurulu, 1951 yılından bu yana olduğu gibi bugün ve bugünden sonra da Ulu Önder Atatürk’ün kurmuş olduğu laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin Anayasası’na uygun olarak, öncelik sırasına göre ülkemizin, öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve kurumlarımızın iyiliği için hizmet vermeye devam edecektir.

Bu vesile ile bir kez daha merhum F. Nurullah DAL’ı rahmetle anıyor, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”

ZAFER ÖZTÜRK KİMDİR?

18 Ekim 1972 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Ankara Bilkent Üniversitesi, İktisadi Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.         

1998 yılında Florya Koleji kurucu temsilcisi olarak eğitim işletmeciliği hayatına başladı.

Eğitim ve öğretimin sadece bir iş olmadığı,  bunun bir yaşam biçimi ve büyük bir sorumluluk olduğu düşüncesi ile İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirerek Türkolog oldu. İstanbul S. Zaim Üniversitesinde yüksek lisansını yapan Öztürk, Yeditepe Üniversitesinde formasyon eğitimi alarak öğretmen oldu. Ardından ‘’Eğitim Yönetimi ve Denetimi’’ alanında da yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Eğitim öğretime gönül vermenin yanı sıra toplumsal fayda ve farkındalık yaratmak amacı ile  Rumeli Eğitim Vakfı (REV) ve  (Rumeli Yönetici İş Adamları Derneği (RUYİAD)  STK’larının yönetim kurullarında ayrıca TOBB Eğitim Meclisi’nde üye olarak görev yapıyor.

2015 yılından beri de TÖZOK yönetiminde aktif olarak görev almaya başladıb

İyi derecede İngilizce, Boşnakça ve Lehçe bilen Öztürk, evli ve dört çocuk babası.

23-12-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş