Arama sonuçları

TÜBİTAK'tan Kovid-19 ile mücadele için 'Stajyer Araştırmacı Burs Programı'

TÜBİTAK'tan Kovid-19 ile mücadele için 'Stajyer Araştırmacı Burs Programı'

TÜBİTAK'tan Kovid-19 ile mücadele için 'Stajyer Araştırmacı Burs Programı.' TÜBİTAK, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelesine katkı vermek için STAR - Stajyer Araştırmacı Burs Programının çağrıya açıldığını duyurdu.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

TÜBİTAK, duyuruda "Bu doğrultuda, ülkemizde COVID-19 ile mücadele eden yetkin bilim insanlarının nitelikli projelerinde görev almak isteyen lisans, tezli yüksek lisans ve doktora öğrenimi gören öğrencilerimizin ve doktora sonrası araştırmacıların programa başvurularını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLIYOR

Burs programı için başvuruların 8 Nisan 2020 tarihiyle açıldığını belirten TÜBİTAK'ın internet sitesinden de STAR - Stajyer Araştırmacı Burs Programı çağrı duyurusu ve web sayfasına ulaşmak mümkün.

AR-GE PROJELERİNE TAM DESTEK

TÜBİTAK, yapılan açıklamada, koronavirüsün teşhis ve tedavisinden kullanılan ürünler, ortam koşullarının iyileştirilmesine yönelik ekipmanlar ile hastalıkların önlenmesinde etkili koruyucu ürünlerin geliştirilmesi ve yeni tip koronavirüs mücadelesi ile ilişkili olabilecek tüm kamu destekli Ar-Ge projelerine de destek verdiğini belirtti.

08-04-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş