Yavaş açıkladı: Temizlik talebinde bulunan okullardan 106’sı talebini geri çekti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, temizlik talebinde bulunan 265 okuldan 106’sının çeşitli gerekçelerle talebini geri çektiğini duyurdu.
T24'te yer alan habere göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hijyen ve temizlik desteği talebinde bulunan okulların ihtiyaçlarının karşılanmaya başlandığını belirtti. 106 okulun taleplerini geri çektiğini bildiren Yavaş, şu ifadeleri kullandı:
TALEPLER GERİ ÇEKİLDİ
"‘Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek’ projemiz ile bizlere hijyen ve temizlik desteği talebinde bulunan okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. İlk günden itibaren, 10 bin 376 öğrencimizin eğitim gördüğü 22 okulumuza hijyen ve temizlik desteği sağlandı. Ancak, ne yazık ki temizlik talebinde bulunan 265 okulumuzdan 106’sı çeşitli gerekçelerle talebini geri çekti. Okul müdürlerimizden en önemli isteğimiz, evlatlarımızın temel ihtiyaçlarını göz ardı etmemeleridir. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız."
30-09-2024