Arama sonuçları

Yurt genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği

Yurt genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği

Kırşehir'de ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği. Kırşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Battal Çelik, öğrenciler için 55 tabletin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildiğini bildirdi.

Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan tablet kampanyası kapsamında, Kırşehir Ticaret Borsasına gönderilen 55 klavyeli tablet bilgisayarın İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz'e teslim edildiğini belirtti.

TOBB'un her yıl kırtasiye ve malzeme yardımı için öğrencilere nakdi yardımda bulunduğunu anımsatan Çelik, bu yıl yeni tip koronavirüs nedeniyle online eğitim devam edilmesinden dolayı tablet desteği yapıldığını aktardı.

Sivil toplum kuruluşu olarak eğitime her zaman destek verdiklerini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"İhtiyaç sahibi ve online eğitim alan öğrenciler unutulmadı. Geleceğin teminatı olan öğrencilerin eğitimlerini sürdürebilmeleri için her zaman destek olmaya devam edilecektir. Her öğrencinin eğitime ulaşması gerektiği bilinciyle kırtasiye yardımı yerine pandemi döneminde onlara tablet desteği sunuldu. Online eğitim alan fakat bilgisayar ya da tablet alamayan, maddi imkan sorunu yaşayan öğrencilerimize, klavyeli tabletler verilerek, onların da eğitime programlarına kesintisiz ulaşması sağlanacaktır."

MALKARA'DA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITILACAK

Malkara Ticaret Borsası ile Malkara Ticaret ve Sanayi Odası, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 145 tableti İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç'a teslim etti.

Tabletlerin teslimi için Ticaret Borsası'nda tören düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Saraç, burada yaptığı konuşmada, ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin tablet ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

Önce 145 tableti öğrencilere dağıtacaklarını anlatan Saraç, yardımda bulunan kurumlara teşekkür etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin ise öğrencilerin uzaktan eğitim sürecine daha sağlıklı şekilde katılabilmeleri için tablet bağışında bulunduklarını ifade etti.

Törene Malkara Ticaret Borsası Başkanı Atilla Ayaz da katıldı.

SOMA'DA 55 ÖĞRENCİYE TABLET VERİLECEK

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan, 55 tablet bilgisayarı, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Soma ve Kırkağaç ilçe milli eğitim müdürlüklerine teslim etti.

Doğan yaptığı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iş birliğiyle uzaktan eğitime destek vermek üzere kampanya düzenlediklerini belirtti.

Kampanya kapsamında 55 tablet bilgisayar alındığını ifade eden Doğan, "Salgın sürecinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitimlerine aksatmadan devam edebilmelerini umut ediyoruz. Tablet teslimlerinden sonra da internet altyapısı olmayan öğrencilerimiz için meclis üyelerimiz ve oda üyelerimizin de destekleriyle altyapı desteği vereceğiz. Öğrencilere eğitim yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi.

Tablet bilgisayarlar, Doğan ve beraberindeki heyetle Soma Milli Eğitim Müdürü Bekir Çakmak ve Kırkağaç Milli Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya'ya teslim edildi.

10-02-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş