Arama sonuçları

Yüz yüze eğitim: İllerdeki vaka sayısına göre değerlendirilecek

Yüz yüze eğitim: İllerdeki vaka sayısına göre değerlendirilecek

Okullar illerdeki vaka sayılarına göre mi açılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüz yüze eğitim ile ilgili şunları söyledi:

Halen uzaktan eğitimle faaliyetlerine devam eden öğrencilerimizin durumu, illerimizdeki vaka sayısına göre değerlendirilecektir.

YÜZ YÜZE EĞİTİME NASIL GEÇİLECEK?

Erdoğan Mart ayı başından itibaren de kademeli normalleşme sürecinin başlatılacağını söyleyerek, şunları dile getirdi:

"İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz.

İLLER 4 GRUBA AYRILACAK

İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. Halen uzaktan eğitimle faaliyetlerine devam eden öğrencilerimizin durumu, illerimizdeki vaka sayısına göre değerlendirilecektir.

SOKAĞA ÇIKMA SINIRLAMASI KALKIYOR MU?
Restoran, kafe, kıraathane ve benzeri esnafımızı rahatlatacak adımların yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Hafta sonu uygulamasından başlayarak sokağa çıkma sınırlamasını illerde vaka, aşılama ve diğer kriterlere göre aşamalı şekilde kaldırıyoruz. İllerimizi vaka, aşı oranları gibi kriterlere göre düşük, orta, yüksek, çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız. Normalleşme takvimini de buna göre yürüteceğiz. Biraz daha sabrederek, biraz daha fedakarlık yaparak bu musibeti tehdit olmaktan çıkartabilecek bir yerde duruyoruz."

17-02-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş