Arama sonuçları

9 farklı branşta ücretsiz yaz spor okulları başladı

9 farklı branşta ücretsiz yaz spor okulları başladı

İstanbul Fatih'te 9 farklı branşta ücretsiz yaz spor okulları başladı. Fatih Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yaz spor okullarında profesyonel eğitmenler gözetiminde 7-14 yaş arası 6 bin öğrencinin ücretsiz olarak eğitim görmesinin sağlanacağı belirtildi.

Çocukların yaz spor okullarında basketbol, voleybol, futbol, okçuluk, badminton, yüzme, kano, optimist yelken ve değerler eğitimi alabileceği aktarıldı.

SPOR BİR YAŞAM BİÇİMİ

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, sporun bir yaşam biçimi olduğunu ve sağlıklı bir yaşam için sporun büyük önem taşıdığını belirterek, şunları kaydetti:

"Biz özellikle bütün çocuklarımızın ve gençlerimizin bedensel, zihinsel ve kültürel yönden gelişmesini önemsiyor ve bu yönde büyük gayret gösteriyoruz. Yaz spor okullarımız da bu kapsamda hizmet veriyor. Bununla birlikte Fatih Belediyesine 9 yeni spor alanı kazandırdık. Su sporlarından minder sporlarına, takım sporlarından bireysel sporlara birçok farklı dalda, çocuk ve gençlerimizin daha sağlıklı, daha iyi yetişmelerine elverişli tam donanımlı mekanlar oluşturduk. Sadece spor tesislerimize 8 bine yakın vatandaşımız kayıtlı. Henüz yeni hizmete açtığımız Neslişah Sultan Spor Merkezimiz kısa zamanda büyük ilgi görmeye başladı. İnşallah inşaatı devam eden Fatih Sultan Mehmet Konferans Salonu, yüzme havuzu ve spor kompleksi tamamlandığında büyük eksikliği giderecek."

13-07-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş