Arama sonuçları

Yabancı özel liselerde serbest kayıt dönemi: Hangi okullarda boş kontenjan var?

İki kez önkayıt-kesin kayıt dönemi yapan özel liselerde bugünden itibaren serbest kayıt dönemine geçiliyor. 3 gün sürecek bu dönemde sabah kesin, öğleden sonra yedek kayıtlar yapılacak

Devamını oku »

 Yabancı özel liselerde serbest kayıt dönemi: Hangi okullarda boş kontenjan var?  Yabancı özel liselerde serbest kayıt dönemi: Hangi okullarda boş kontenjan var?

Yabancı özel liseler: 67 boş kontenjan kaldı

Yabancı özel liselerde ikinci kayıt dönemi asil ve yedek listeler tamamlandı. 11 Temmuz Salı gününden itibaren ise hem kesin hem de yedek kayıt listelerinden kayıtlarını alacaklar

Devamını oku »

Yabancı özel liseler: 67 boş kontenjan kaldı Yabancı özel liseler: 67 boş kontenjan kaldı

Özel liseler: İkinci ön kayıt dönemi son buluyor: Boş kontenjanlar nedir?

Aralarında yabancı özel liselerinde olduğu okullarda ikinci ön kayıt dönemi başladı

Devamını oku »

Özel liseler: İkinci ön kayıt dönemi son buluyor: Boş kontenjanlar nedir? Özel liseler: İkinci ön kayıt dönemi son buluyor: Boş kontenjanlar nedir?

Yabancı özel liseler: İkinci kayıt dönemine boş kontenjan kaldı mı?

Yabancı özel liselerde birinci kayıt dönemi son buldu. İkinci kayıt dönemi 10 Temmuz’da başlayacak. Peki hangi okullarda kontenjan doldu, ikinci kayıt dönemi için ne kadar boş kontenjan kaldı?

Devamını oku »

 Yabancı özel liseler: İkinci kayıt dönemine boş kontenjan kaldı mı?  Yabancı özel liseler: İkinci kayıt dönemine boş kontenjan kaldı mı?

Yabancı özel liseler: Hangi lise ne kadar kayıt aldı? Yedekler için boş kontenjan nedir?

Yabancı özel liselerde birinci ön kayıt döneminin kesin kayıtları bitti, yedek kayıtlar başlıyor. Önkayıtta rekor kıran liselere kat öğrenci kesin kayıt yaptırdı ve yedekler için ne kadar boş kontenjan var?

Devamını oku »

Yabancı özel liseler: Hangi lise ne kadar kayıt aldı? Yedekler için boş kontenjan nedir? Yabancı özel liseler: Hangi lise ne kadar kayıt aldı? Yedekler için boş kontenjan nedir?

Yabancı özel liseler rekor kırdı: Hangi liseye kaç başvuru yapıldı?

Yabancı özel liselere önkayıtta rekor yaşandı. Liseler kontenjanlarının 8 katına varan oranlarda ön kayıt aldılar. 500 tam puanlı öğrencilerde rekor Robert’te. 202 kontenjan için başvuran 698 öğrencinin 117’si 500 tam puanlı

Devamını oku »

Yabancı özel liseler rekor kırdı: Hangi liseye kaç başvuru yapıldı? Yabancı özel liseler rekor kırdı: Hangi liseye kaç başvuru yapıldı?

2023 LGS: Yabancı özel liselerde puanlar ne oldu?

Öğrencilerini LGS puanıyla alan yabancı özel liseler birinci kayıt dönemi için puanlarını açıklamaya başladı. En yüksek puan hangi lisede?

Devamını oku »

2023 LGS: Yabancı özel liselerde puanlar ne oldu? 2023 LGS: Yabancı özel liselerde puanlar ne oldu?

2023 LGS: Okulların puanları yükselir mi?

LGS puanlarının açıklanmasının ardından en çok merak edilen de başta yabancı özel liseler olmak üzere okulların puanlarının ne olacağı oluyor. Okulların puanları bu yıl yükselir ama dikkate alacağınız nokta yüzdelik dilimleriniz olacak. Yabancı özel liseler için ise en son hangi başarı sırasından öğrenci aldığını bilmeniz önemli

Devamını oku »

2023 LGS: Okulların puanları yükselir mi? 2023 LGS: Okulların puanları yükselir mi?

Amerikan Robert Lisesi: Hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Kimlere burs veriyor?

Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarının arasında yer alan ve yabancı özel okul statüsündeki Özel Amerikan Robert Lisesi hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Lise hangi öğrencilere burs veriyor? Özel Amerikan Robert Lisesi Türk Müdür Nilhan Çetinyamaç, pervinkaplancom instagram yayınına konuk oldu ve sorularımızı yanıtladı

Devamını oku »

Amerikan Robert Lisesi: Hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Kimlere burs veriyor? Amerikan Robert Lisesi: Hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Kimlere burs veriyor?

2023 LGS: Yabancı özel liseler hangi yüzdelik dilim ve başarı sırasından alıyor?

Aralarında Amerikan, Fransız, İtalyan, Alman Avusturya liselerinin yer aldığı özel okullar hangi başarı sırasından öğrencilerini alıyor? Son giren öğrencilerin yüzdelik dilim ve başarı sıraları nedir?

Devamını oku »

2023 LGS: Yabancı özel liseler hangi yüzdelik dilim ve başarı sırasından alıyor? 2023 LGS: Yabancı özel liseler hangi yüzdelik dilim ve başarı sırasından alıyor?

Tarsus Amerikan Koleji: Hangi yüzdelik dilimden alıyor?

Tarsus Amerikan Koleji hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? 2022-2023 eğitim döneminde en düşük hangi puanla aldı? Okula en düşük puanla giren öğrencinin kaç yanlışı vardı?

Devamını oku »

Tarsus Amerikan Koleji: Hangi yüzdelik dilimden alıyor? Tarsus Amerikan Koleji: Hangi yüzdelik dilimden alıyor?

İzmir Amerikan Koleji: Hangi yüzdelik dilimden alıyor?

İzmir Amerikan Koleji hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? 2022-2023 eğitim döneminde en düşük hangi puanla aldı? Okula en düşük puanla giren öğrencinin kaç yanlışı vardı?

Devamını oku »

İzmir Amerikan Koleji: Hangi yüzdelik dilimden alıyor? İzmir Amerikan Koleji: Hangi yüzdelik dilimden alıyor?

Üsküdar Amerikan Lisesi: Hangi yüzdelik dilimden alıyor?

Üsküdar Amerikan Lisesi hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? En düşük hangi puanla aldı? Okula en düşük puanla giren öğrencinin kaç yanlışı vardı?

Devamını oku »

Üsküdar Amerikan Lisesi: Hangi yüzdelik dilimden alıyor? Üsküdar Amerikan Lisesi: Hangi yüzdelik dilimden alıyor?

Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Puanı ve diplomasının özelliği nedir?

Yabancı özel lise statüsündeki Galileo Galilei İtalyan Lisesi hangi puan ve yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Diplomasının özelliği nedir? Sorularımızı pervinkaplancom instagram yayınına konuk olan Galileo Galilei İtalyan Lisesi Türk Müdür Başyardımcısı Deniz Hadımoğlu yanıtladı

Devamını oku »

Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Puanı ve diplomasının özelliği nedir? Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Puanı ve diplomasının özelliği nedir?

Alman Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla giriliyor?

Alman Lisesi’in puanı nedir ve geçen sene en düşük puanla giren öğrencinin kaç testte kaç yanlış, kaç boşu vardı?

Devamını oku »

Alman Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla giriliyor? Alman Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla giriliyor?

İtalyan Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla giriliyor?

1861 yılında kurulan İtalyan Lisesi’in puanı nedir ve geçen sene en düşük puanla giren öğrencinin kaç testte kaç yanlış, kaç boşu vardı?

Devamını oku »

İtalyan Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla giriliyor? İtalyan Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla giriliyor?

İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı nedir, hangi puandan alıyor?

6 Fransız lisesinin 5’i İstanbul’da biri de İzmir’de. İzmir Saint Joseph Fransız lisesi hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Başarı sırası ve taban puanları nedir? Diplomasının özelliği nedir?

Devamını oku »

İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı nedir, hangi puandan alıyor? İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı nedir, hangi puandan alıyor?

Sainte Pulcherie Fransız Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla girilir?

Sainte Pulcherie Fransız Lisesi hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Başarı sırası ve taban puanları nedir? Diplomasının özelliği nedir? Geçen sene okula en düşük puanla giren öğrencinin kaç yanlışı vardı?

Devamını oku »

Sainte Pulcherie Fransız Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla girilir? Sainte Pulcherie Fransız Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla girilir?

Saint Michel Fransız Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla girilir?

İstanbul’daki Saint Michel Fransız Lisesi Fransız Lisesi hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Başarı sırası ve taban puanları nedir? Diplomasının özelliği nedir? Geçen sene okula en düşük puanla giren öğrencinin kaç yanlışı vardı?

Devamını oku »

Saint Michel Fransız Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla girilir? Saint Michel Fransız Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla girilir?

Saint Benoit Fransız Lisesi: Hangi puandan öğrenci alıyor?

İstanbul’daki Saint Benoit Fransız Lisesi Fransız Lisesi hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Başarı sırası ve taban puanları nedir? Diplomasının özelliği nedir?

Devamını oku »

Saint Benoit Fransız Lisesi: Hangi puandan öğrenci alıyor? Saint Benoit Fransız Lisesi: Hangi puandan öğrenci alıyor?

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi: Hangi puandan öğrenci alıyor?

İstanbul’daki 5 Fransız lisesinden birisi olan Notre Dame de Sion Fransız Lisesi hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Başarı sırası ve taban puanları nedir? Diplomasının özelliği nedir?

Devamını oku »

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi: Hangi puandan öğrenci alıyor? Notre Dame de Sion Fransız Lisesi: Hangi puandan öğrenci alıyor?

Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla giriliyor?

İstanbul’daki 5 Fransız lisesinden birisi olan Saint Joseph Fransız lisesi hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Başarı sırası ve taban puanları nedir? Diplomasının özelliği nedir?

Devamını oku »

Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla giriliyor? Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı nedir, kaç yanlışla giriliyor?

Fransız Liseleri: Hangi puandan öğrenci alıyor?

Yabancı okul statüsündeki Fransız liseleri öğrencilerini LGS puanıyla alıyor. Peki hangi yüzdelik dilimden ve puandan? Geçen sene puanları ne olmuştu, kaç yanlış yapan bu okullara girebilmişti? pervinkaplancom instagram yayınında konuğumuz olan TÖZOK Kayıt Koordinasyon Komitesi Sorumlusu Mina Akçen sorularımızı yanıtladı

Devamını oku »

Fransız Liseleri: Hangi puandan öğrenci alıyor? Fransız Liseleri: Hangi puandan öğrenci alıyor?

İtalyan Lisesi: Hangi puandan öğrenci alıyor? Kimlere burs veriyor?

Yabancı okul statüsündeki özel İtalyan Lisesi hangi yüzdelik dilim ve başarı sırasından öğrenci alıyor? Hangi öğrencilere burs veriyor? pervinkaplancom instagram yayınında konuğumuz olan İtalyan Lisesi Türk Müdür Başyardımcısı Özgür Doğu sorularımızı yanıtladı

Devamını oku »

İtalyan Lisesi: Hangi puandan öğrenci alıyor? Kimlere burs veriyor? İtalyan Lisesi: Hangi puandan öğrenci alıyor? Kimlere burs veriyor?

ALMAN LİSESİ: Hangi puandan öğrenci alıyor?

Türkiye’nin köklü okullarından biri olan Alman Lisesi öğrencilerini LGS puanıyla alıyor? Peki hangi puandan ve yüzdelik dilimden öğrenciler okula girebiliyor? Alman Lisesi Türk Müdür Başyardımcısı Melek Yıldırım

Devamını oku »

ALMAN LİSESİ: Hangi puandan öğrenci alıyor? ALMAN LİSESİ: Hangi puandan öğrenci alıyor?

Üsküdar Amerikan Lisesi: Hangi başarı sırasından öğrenci alıyor?

Üsküdar Amerikan hangi yüzdelik dilim ve başarı sırasından öğrencilerini alıyor? Diplomasının özelliği ve uyguladığı öğretim programları nedir? Burslu okumak mümkün mü? Üsküdar Amerikan Lisesi Müdürü Funda Cüceloğlu sorularımızı yanıtladı

Devamını oku »

Üsküdar Amerikan Lisesi: Hangi başarı sırasından öğrenci alıyor? Üsküdar Amerikan Lisesi: Hangi başarı sırasından öğrenci alıyor?

Tarsus Amerikan Koleji : Hangi başarı sırasından öğrenci alıyor ?

Tarsus Amerikan Koleji (TAC) angi yüzdelik dilim ve başarı sırasından öğrencilerini alıyor? Uyguladığı öğretim programları nedir? Burslu okumak mümkün mü? Tarsus Amerikan Lisesi 11. Sınıf Müdür Yardımcısı Sinan Öz anlattı

Devamını oku »

Tarsus Amerikan Koleji : Hangi başarı sırasından öğrenci alıyor ? Tarsus Amerikan Koleji : Hangi başarı sırasından öğrenci alıyor ?

İzmir Amerikan Koleji: Hangi başarı sırasından öğrenci alıyor?

İzmir Amerikan Koleji, hangi yüzdelik dilim ve başarı sırasından öğrencilerini alıyor? Diplomasının özelliği ve uyguladığı öğretim programları nedir? Burslu okumak mümkün mü? İzmir Amerikan Lisesi Müdürü Didem Erpulat anlattı

Devamını oku »

İzmir Amerikan Koleji: Hangi başarı sırasından öğrenci alıyor? İzmir Amerikan Koleji: Hangi başarı sırasından öğrenci alıyor?

2022 LGS: Hangi lisede kaç boş kontenjan var? Taban puanlar ne oldu?

Aralarında Amerikan, Fransız, Alman, İtalyan ve Avusturya liselerinin yer aldığı yabancı özel liselerde kayıtlar 8 Temmuz günü son bulacak

Devamını oku »

2022 LGS: Hangi lisede kaç boş kontenjan var? Taban puanlar ne oldu? 2022 LGS: Hangi lisede kaç boş kontenjan var? Taban puanlar ne oldu?

2022 LGS: Yabancı özel liselerde ilk kayıt dönemi bitti: Hangi liselerde kontenjan doldu, yeni puanlar ne oldu?

Bu yıl bir kez önkayıt-kesin kayıt, ardından da 4 kez de serbest kayıt dönemi yapacak olan yabancı özel liselerde ilk kayıt dönemi kapandı ve okullarda serbest kayıt dönemine geçildi. Kontenjanını ilk dolduran lise Amerikan Robert Lisesi oldu.

Devamını oku »

2022 LGS: Yabancı özel liselerde ilk kayıt dönemi bitti: Hangi liselerde kontenjan doldu, yeni puanlar ne oldu? 2022 LGS: Yabancı özel liselerde ilk kayıt dönemi bitti: Hangi liselerde kontenjan doldu, yeni puanlar ne oldu?

2022 LGS: Yabancı özel liseler hangi başarı sırasından öğrenci alıyor?

pervinkaplancom instagram yayınında konuğumuz olan Türkiye Özel Okullar Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Cem Gülan yabancı özel liselerin açıkladıkları birinci taban puanların hangi yüzdelik dilim ve başarı sıralarına denk geldiğini anlattı

Devamını oku »

2022 LGS: Yabancı özel liseler hangi başarı sırasından öğrenci alıyor? 2022 LGS: Yabancı özel liseler hangi başarı sırasından öğrenci alıyor?

2022 LGS: Yabancı özel liseler taban puanlarını nasıl açıkladı?

Aralarında Amerikan, İtalyan, Fransız, Alman, Avusturya liselerinin bulunduğu yabancı özel liseler LGS puanlarının açıklanmasının ardından taban puanlarını da açıklamaya başladı

Devamını oku »

2022 LGS: Yabancı özel liseler taban puanlarını nasıl açıkladı? 2022 LGS: Yabancı özel liseler taban puanlarını nasıl açıkladı?

Fransız Liseleri: Diplomalarının özelliği nedir? Burslu okumak mümkün mü?

İstanbul’da 5, İzmir’de 1 olmak üzere 6 Fransız liselerinin diplomalarının özelliği nedir? Fransız liseleri hangi öğrencilere burs veriyor? Türkiye Özel Okullar Derneği Kayıt Koordinasyon Komitesi Sorumlusu Mina Akçen, pervinkaplancom instagram yayınında sorularımızı yanıtladı

Devamını oku »

Fransız Liseleri: Diplomalarının özelliği nedir? Burslu okumak mümkün mü? Fransız Liseleri: Diplomalarının özelliği nedir? Burslu okumak mümkün mü?

Fransız Liseleri: Hangi başarı sırasından alıyor? Kaç yanlış, kaç boş ile girildi?

İstanbul’da 5, İzmir’de 1 olmak üzere 6 Fransız Lisesi öğrencilerini hangi yüzdelik dilim ve başarı sırasından alıyor? Bu liselere son giren öğrencinin hangi dersten kaç yanlışı ve boşu oldu?

Devamını oku »

Fransız Liseleri: Hangi başarı sırasından alıyor? Kaç yanlış, kaç boş ile girildi? Fransız Liseleri: Hangi başarı sırasından alıyor? Kaç yanlış, kaç boş ile girildi?

Ücrette yeni bir rekor: Robert'in öğrenim ücreti yatılılıkla 377 bin liraya ulaştı

Özel Amerikan Robert Lisesi’nin 2022-2023 eğitim öğretim yılı için öğrenim ücretleri açıklandı. Okula bu yıl yerleşecek yeni öğrenciler için öğrenim ücreti peşin ödenmesi durumunda 228 bin 900 TL olacak

Devamını oku »

Ücrette yeni bir rekor: Robert'in öğrenim ücreti yatılılıkla 377 bin liraya ulaştı Ücrette yeni bir rekor: Robert'in öğrenim ücreti yatılılıkla 377 bin liraya ulaştı

İtalyan Lisesi: Hangi puan ve başarı sırasından öğrenci alıyor?

Yabancı özel okul statüsündeki İtalyan Lisesi’nin diplomasının özelliği nedir? Hangi yüzdelik dilim ya da başarı sırasından öğrenci alır? pervinkaplancom instagram yayınında konuğumuz İtalyan Lisesi Türk Müdür Başyardımcısı Özgür Doğu anlattı

Devamını oku »

İtalyan Lisesi: Hangi puan ve başarı sırasından öğrenci alıyor? İtalyan Lisesi: Hangi puan ve başarı sırasından öğrenci alıyor?

Alman Lisesi: Hangi başarı sırasından öğrenci alıyor? Abitur diploması nedir?

Alman Lisesi’ne hangi yüzdelik dilimden öğrenci giriyor? Diplomasının özeliliği nedir? Kaç öğrenci alacak? Tüm merak edilenleri pervinkaplancom instagram yayına konuk olan Alman Lisesi Türk Müdür Başyardımcısı Didem Veyisoğlu yanıtladı

Devamını oku »

Alman Lisesi: Hangi başarı sırasından öğrenci alıyor? Abitur diploması nedir? Alman Lisesi: Hangi başarı sırasından öğrenci alıyor? Abitur diploması nedir?

Sağlık ve Eğitim Vakfı başarıyı destekliyor

Türkiye’de 150 yıllık eğitim tecrübesine sahip Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV), üstlendiği öncü rolün getirdiği sorumlulukla; eğitim kurumlarında eğitimden kültüre, spordan sanata kadar her alanda proje üretebilen ve hayata geçiren bireyler yetiştiriyor

Devamını oku »

Sağlık ve Eğitim Vakfı başarıyı destekliyor Sağlık ve Eğitim Vakfı başarıyı destekliyor

Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor?

Yabancı özel lise statüsündeki Galileo Galilei İtalyan Lisesi hangi puandan, yüzdelik dilimden ve başarı sırasından öğrenci alıyor? Burslu okumak mümkün mü? Mezunları İtalya’daki üniversitelerden kolay başvuru alıyor mu?

Devamını oku »

Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor?

Yabancı özel liseler nasıl puan açıklıyor? Hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor

Aralarında Amerikan, İtalyan, Fransız, Alman, Avusturya liselerinin bulunduğu yabancı özel liseler puanlarını nasıl açıklıyor ve hangi yüzdelik dilim ve başarı sırasından öğrenci alıyor?

Devamını oku »

Yabancı özel liseler nasıl puan açıklıyor? Hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor Yabancı özel liseler nasıl puan açıklıyor? Hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor

2022 LGS: İşte LGS puanıyla öğrenci alacak özel liseler

Aralarında yabancı özel liselerinde yer aldığı 7 kentten 72 okul, 5 Haziran’da yapılacak LGS puanıyla öğrencilerini alacak

Devamını oku »

2022 LGS: İşte LGS puanıyla öğrenci alacak özel liseler 2022 LGS: İşte LGS puanıyla öğrenci alacak özel liseler

SEV Yönetim Kurulu Başkanı Piraye Erdem oldu

Sağlık ve Eğitim Vakfı’nda (SEV) görevi yeni Yönetim Kurulu devraldı. SEV’de yeni Yönetim Kurulu Başkanı uluslararası hukuk alanının uzman isimlerinden Avukat Piraye Erdem oldu

Devamını oku »

 SEV Yönetim Kurulu Başkanı Piraye Erdem oldu  SEV Yönetim Kurulu Başkanı Piraye Erdem oldu

2021 LGS: Yabancı özel liselerde serbest kayıt dönemi: Puanlar ve boş kontenjan ne oldu?

Yabancı özel liseler birinci ve ikinci kayıt dönemi son buldu ve serbest kayıtlara geçildi. Hangi lisede puanlar ne oldu ve kaç boş kontenjan var?

Devamını oku »

2021 LGS: Yabancı özel liselerde serbest kayıt dönemi: Puanlar ve boş kontenjan ne oldu? 2021 LGS: Yabancı özel liselerde serbest kayıt dönemi: Puanlar ve boş kontenjan ne oldu?

2021 LGS: Yabancı özel liselerde ikinci kayıt dönemi: Puanlar, boş kontenjanlar

Yabancı özel liseler birinci ön kayıt dönemi son buldu ve ikinci kayıt dönemi için taban puanlar ve boş kontenjanlar açıklandı

Devamını oku »

2021 LGS: Yabancı özel liselerde ikinci kayıt dönemi: Puanlar, boş kontenjanlar 2021 LGS: Yabancı özel liselerde ikinci kayıt dönemi: Puanlar, boş kontenjanlar

2021 LGS: Yabancı özel liseler hangi başarı sırasından öğrenci alacak?

Yabancı özel liseler hangi başarı sırasından alacak? Birinci dönem kayıtları için taban puanlarını açıklayan yabancı özel liselerde ilk önkayıt dönemi başladı. Peki hangi başarı sırasından öğrenci alacaklar? Hangi öğrencilerin bu okullara girme şansı olacak?

Devamını oku »

2021 LGS: Yabancı özel liseler hangi başarı sırasından öğrenci alacak? 2021 LGS: Yabancı özel liseler hangi başarı sırasından öğrenci alacak?

2021 LGS: İşte yabancı özel liselerin birinci kayıt taban puanları ve kontenjanları

Yabancı özel liseler birinci ön kayıt dönemi taban puanlarını açıkladı. Sınavın bu yıl zor olması puanlada da yansıdı. Geçen seneye göre puanlar daha düşük oldu

Devamını oku »

2021 LGS: İşte yabancı özel liselerin birinci kayıt taban puanları ve kontenjanları 2021 LGS: İşte yabancı özel liselerin birinci kayıt taban puanları ve kontenjanları

Alman Lisesi: Puanı, diplomasının özelliği, kontenjanı nedir?

Yabancı özel lise statüsündeki Alman Lisesi öğrencilerini LGS puanıyla alıyor. Bu yıl kaç öğrenci alacak? Abitur diplomasının özelliği nedir? Hangi puandan ve yüzdelik dilimden öğrenci alıyor?

Devamını oku »

Alman Lisesi: Puanı, diplomasının özelliği, kontenjanı nedir? Alman Lisesi: Puanı, diplomasının özelliği, kontenjanı nedir?

Fransız Liseleri: Kontenjanları, puanları ve burs olanakları nedir?

LGS puanına göre öğrencilerini alacak Fransız liselerinin kontenjanları ne oldu? Bu liselerde burslu okumak mümkün mü? Diplomalarının özelliği nedir?

Devamını oku »

Fransız Liseleri: Kontenjanları, puanları ve burs olanakları nedir? Fransız Liseleri: Kontenjanları, puanları ve burs olanakları nedir?

2021 LGS: İşte yabancı ve Türk özel okulların kayıt takvimi

LGS puanıyla öğrenci alacak Türk ve yabancı özel liselerde iki kez önkayıt-kesin kayıt sürecinden sonra 3 gün sürecek serbest kayıt dönemi olacak

Devamını oku »

2021 LGS: İşte yabancı ve Türk özel okulların kayıt takvimi 2021 LGS: İşte yabancı ve Türk özel okulların kayıt takvimi

Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Hangi puandan öğrenci alıyor? Diplomasının özelliği nedir?

Yabancı özel lise statüsündeki Galileo Galilei İtalyan Lisesi LGS puanına göre öğrenci alıyor. Lisenin kontenjanı nedir? Hangi yüzdelik dilimden öğrenci alır? Diplomasının özelliği nedir?

Devamını oku »

Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Hangi puandan öğrenci alıyor? Diplomasının özelliği nedir? Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Hangi puandan öğrenci alıyor? Diplomasının özelliği nedir?

Sağlık ve Eğitim Vakfı’ndan Geleceğe Miras

Çatısı altında 150 yıllık Amerikan Liselerini buluşturan Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV), köklü geçmişinden ilham alarak, öğrencilerini geleceğe hazırlıyor. Dünyanın büyük bir değişimden geçtiği bu süreçte, SEV Öğrenme Ekosistemi’ni kurarak, çatısı altındaki Amerikan Liselerinde burs desteği, yenilikçi eğitim yaklaşımı ve teknolojik yatırımlarıyla yarınları kuracak nesiller yetiştiren SEV, geleceğe en büyük mirası bırakıyor

Devamını oku »

Sağlık ve Eğitim Vakfı’ndan Geleceğe Miras Sağlık ve Eğitim Vakfı’ndan Geleceğe Miras

Yabancı ve Türk özel liseler: Öğrencilerini bu yıl da LGS puanına göre alacak

Aralarında yabancı özel liselerin de yer aldığı özel okullar önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da öğrencilerini LGS puanıyla alacak

Devamını oku »

Yabancı ve Türk özel liseler: Öğrencilerini bu yıl da LGS puanına göre alacak Yabancı ve Türk özel liseler: Öğrencilerini bu yıl da LGS puanına göre alacak

Yabancı özel liselerde kayıtta son gün

Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının 16 Temmuz'da açıklanmasının ardından, yabancı özel liselere yapılan kayıtlar için bugün son gün. Özel okullarda boş kalan kontenjan olması ihtimali göz önünde bulundurularak, bugün 3. ve son kez serbest kayıt uygulanacak

Devamını oku »

Yabancı özel liselerde kayıtta son gün Yabancı özel liselerde kayıtta son gün

Yabancı özel liselerde 2. serbest kayıt dönemi

Özel liseler bu yıl iki kez ön kayıt-kesin kayıt dönemi ve 1. serbest kayıt döneminin ardından 2. serbest kayıt dönemine geçiyor. Yabancı özel liselerden bazıları, 2. serbest kayıt dönemi için puan ve açık kontenjanlarını açıklamaya başladı

Devamını oku »

Yabancı özel liselerde 2. serbest kayıt dönemi Yabancı özel liselerde 2. serbest kayıt dönemi

Üsküdar Amerikan Lisesi: Puanı nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor?

Üsküdar Amerikan Lisesi: Puanı nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor? Üsküdar Amerikan Lisesi (AAL) Müdürü Funda Cüceloğlu pervinkaplancom instagram yayınına katılarak sorularımızı yanıtladı

Devamını oku »

Üsküdar Amerikan Lisesi: Puanı nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor? Üsküdar Amerikan Lisesi: Puanı nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor?

SEV Amerikan Koleji: Puanları nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor?

SEV Amerikan Koleji: Puanları nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor? SEV Amerikan Koleji (SAC) Müdürü Figen Karakuş pervinkaplancom instagram yayınına katılarak sorularımızı yanıtladı

Devamını oku »

SEV Amerikan Koleji: Puanları nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor? SEV Amerikan Koleji: Puanları nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor?

Tarsus Amerikan Koleji: Puanları nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor?

Tarsus Amerikan Koleji: Puanları nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor? Tarsus Amerikan Koleji (TAC) Müdür Yardımcısı Sinan Öz pervinkaplancom instagram yayınına katılarak sorularımızı yanıtladı

Devamını oku »

Tarsus Amerikan Koleji: Puanları nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor? Tarsus Amerikan Koleji: Puanları nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor?

İzmir Amerikan Koleji: Puanları nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor?

İzmir Amerikan Koleji: Puanları nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor? İzmir Amerikan Koleji (ACI) Müdürü Didem Erpulat pervinkaplancom instagram yayınına katılarak sorularımızı yanıtladı

Devamını oku »

İzmir Amerikan Koleji: Puanları nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor? İzmir Amerikan Koleji: Puanları nedir? Hangi öğrencilere burs veriyor?

Yabancı özel liselerde 1. serbest kayıt dönemi başlıyor

Özel liseler bu yıl iki kez ön kayıt-kesin kayıt dönemi ardından da serbest kayıt dönemine geçiyor. Yabancı özel liselerden bazıları, 1. serbest kayıt dönemi için puan ve açık kontenjanlarını açıklamaya başladı

Devamını oku »

Yabancı özel liselerde 1. serbest kayıt dönemi başlıyor Yabancı özel liselerde 1. serbest kayıt dönemi başlıyor

Türk ve yabancı özel liselerde 2. ön kayıt dönemi

Yabancı özel liselerden bazıları, 1. ön kayıtlarını tamamlayıp açık kontenjanlarını ve 2. ön kayıt için puanlarını açıklamaya başladı

Devamını oku »

Türk ve yabancı özel liselerde 2. ön kayıt dönemi Türk ve yabancı özel liselerde 2. ön kayıt dönemi

Yabancı özel liseler: Girme şansınız var mı? Nasıl hesaplarsınız?

Yabancı özel liseler: Girme şansınız var mı? Nasıl hesaplarsınız? Yabancı özel liseler birinci ön kayıt taban puanlarını açıklamaya başladı. Peki bu liseler hangi yüzdelik dilimden ve hangi başarı sırasından öğrenci alıyor?

Devamını oku »

Yabancı özel liseler: Girme şansınız var mı? Nasıl hesaplarsınız? Yabancı özel liseler: Girme şansınız var mı? Nasıl hesaplarsınız?

Yabancı özel liseler: Taban puanlar ne oldu?

Amerikan Robert Lisesi, hem puanda hem de ücrette birinciliği yine kimseye kaptırmadı. Geçtiğimiz seneye kıyasla, okulların taban puanlarında düşüş olduğu gözlemlendi. Bazı okullar ise henüz taban puanlarını açıklamadı

Devamını oku »

Yabancı özel liseler: Taban puanlar ne oldu? Yabancı özel liseler: Taban puanlar ne oldu?

Fransız Liseleri: Puanları, yüzdelik dilimleri, nasıl burs veriyorlar?

Fransız Liseleri: Puanları, yüzdelik dilimleri, nasıl burs veriyorlar? Aralarında en genci 147 yıllık tarihe sahip Fransız liselerinin 5 tanesi İstanbul’da biri ise İzmir’de bulunuyor. Bu liseler Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanlarına göre öğrencilerini alacaklar

Devamını oku »

Fransız Liseleri: Puanları, yüzdelik dilimleri, nasıl burs veriyorlar? Fransız Liseleri: Puanları, yüzdelik dilimleri, nasıl burs veriyorlar?

Alman Lisesi: Hangi puandan ve yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Kimlere burs veriyor?

Alman Lisesi: Hangi puandan ve yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Kimlere burs veriyor? Kuruluş tarihi 1868 yılına kadar uzanan Alman Lisesi 152 yıllık tarihi ile İstanbul’un köklü liselerinden birisi

Devamını oku »

Alman Lisesi: Hangi puandan ve yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Kimlere burs veriyor? Alman Lisesi: Hangi puandan ve yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Kimlere burs veriyor?

Amerikan Robert Lisesi: Nasıl öğrenci alacak? Kimlere burs veriyor?

Amerikan Robert Lisesi: Nasıl öğrenci alacak? Kimlere burs veriyor? Yabancı özel okul statüsündeki Amerikan Robert Lisesi’nin kuruluşu 1863 yılına dayanıyor. Peki Robert Kolej nasıl öğrenci alıyor ve burslu okumak mümkün mü?

Devamını oku »

Amerikan Robert Lisesi: Nasıl öğrenci alacak? Kimlere burs veriyor? Amerikan Robert Lisesi: Nasıl öğrenci alacak? Kimlere burs veriyor?

150 yıllık Amerikan Kolejlerinde burslu okuma imkanı

İyi eğitim bir çocuğun hayatını, bir çocuk Türkiye’nin geleceğini değiştirir! Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV), bu ilkeyle başarılı gençler yetiştirmek için çalışıyor. Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonucunda SEV’e bağlı Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir Amerikan Koleji, Tarsus Amerikan Koleji ve SEV Amerikan Koleji’ni kazanan öğrencilere; kriterlere uymaları durumunda, maddi destek bursunun yanı sıra akademik, spor, sanat, bilim alanlarında da beş yıl boyunca burs olanakları sağlanıyor

Devamını oku »

150 yıllık Amerikan Kolejlerinde burslu okuma imkanı 150 yıllık Amerikan Kolejlerinde burslu okuma imkanı

Tarsuslu öğrencilerden uluslararası fizik başarısı

Kanada Waterloo Üniversitesi’nin düzenlediği uluslararası Sir Isaac Newton Fizik Sınavı’na, Tarsus Amerikan Koleji (TAC) öğrencileri damga vurdu. Dünyanın dört bir yanından yüzlerce lise öğrencisinin katıldığı sınavda; TAC’den 5 öğrenci “En iyi 100” özel sertifikası almaya, 9 öğrenci ise dünyada ilk yüzde 25’e girerek sertifika almaya hak kazandılar

Devamını oku »

Tarsuslu öğrencilerden uluslararası fizik başarısı Tarsuslu öğrencilerden uluslararası fizik başarısı

Yabancı özel liseler hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor?

Yabancı özel liseler hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Velilerin en çok merak ettiği konulardan birisi de yabancı özel liselerin hangi puandan ve yüzdelik dilimden öğrenci aldıkları oluyor

Devamını oku »

Yabancı özel liseler hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor? Yabancı özel liseler hangi yüzdelik dilimden öğrenci alıyor?

Yabancı özel liseler taban puanlarını ne zaman açıklayacak?

Yabancı özel liseler taban puanlarını ne zaman açıklayacak? LGS sonuçları 16 Temmuz’da açıklanacak. Peki yabancı özel liselerin de aralarında olduğu özel okullarda taban puanlar ne zaman açıklanacak?

Devamını oku »

Yabancı özel liseler taban puanlarını ne zaman açıklayacak? Yabancı özel liseler taban puanlarını ne zaman açıklayacak?

800 bin TL’ye lise eğitimi

Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) 1 hafta kala özel okulların çoğu 2020-2021 eğitim öğretim yılı ücretlerini de açıkladı. Çocuğunu özel bir liseye kaydettirmek isteyen veliler, dudak uçuklatan ücretler ödemek zorunda kalacak

Devamını oku »

800 bin TL’ye lise eğitimi 800 bin TL’ye lise eğitimi

2020 LGS: Yabancı özel liseler nasıl öğrenci alacak?

Yabancı özel liseler nasıl öğrenci alacak? Aralarında Amerikan, Fransız, İtalyan, Avusturya, Alman okullarının yer aldığı yabancı özel liseler öğrencilerini bu yıl da LGS puanlarına göre alacak

Devamını oku »

2020 LGS: Yabancı özel liseler nasıl öğrenci alacak? 2020 LGS: Yabancı özel liseler nasıl öğrenci alacak?

Galileo Galilei İtalyan Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Galileo Galilei İtalyan Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Yabancı özel okul statüsündeki İtalyan Lisesi de öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yaptığı Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanına göre alıyor

Devamını oku »

Galileo Galilei İtalyan Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Galileo Galilei İtalyan Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

İtalyan Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

İtalyan Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Yabancı özel okul statüsündeki İtalyan Lisesi de öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yaptığı Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanına göre alıyor

Devamını oku »

İtalyan Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? İtalyan Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Avusturya Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Avusturya Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Avusturya Lisesi de öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yaptığı Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanına göre alıyor

Devamını oku »

Avusturya Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Avusturya Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Alman Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Alman Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Yabancı özel okul statüsündeki Alman Lisesi de öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yaptığı Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanına göre alıyor

Devamını oku »

Alman Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Alman Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Saint Benoit Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Saint Benoit Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Saint Benoit Fransız Lisesi de diğer yabancı özel liseler gibi LGS puanıyla öğrenci alıyor. İşte lisenin taban puanı ve kontenjanı

Devamını oku »

Saint Benoit Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Saint Benoit Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Yabancı özel liselerin diğerleri gibi Dame de Sion da öğrencilerini liseye geçiş sınavı puanlarına göre alıyor

Devamını oku »

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Notre Dame de Sion Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Sainte Pulcherie Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Sainte Pulcherie Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Sainte Pulcherie Fransız Lisesi de diğer yabancı özel liseler gibi LGS puanıyla öğrenci alıyor. İşte lisenin taban puanı ve kontenjanı

Devamını oku »

Sainte Pulcherie Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Sainte Pulcherie Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Saint Michel Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Saint Michel Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? St. Michel Fransız Lisesi de diğer yabancı özel liseler gibi LGS puanıyla öğrenci alıyor. İşte lisenin taban puanı ve kontenjanı

Devamını oku »

Saint Michel Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Saint Michel Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? İzmir St. Joseph Fransız Lisesi de diğer yabancı özel liseler gibi LGS puanıyla öğrenci alıyor. İşte lisenin taban puanı ve kontenjanı

Devamını oku »

İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Saint Joseph Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Saint Joseph Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? St. Joseph Fransız Lisesi de diğer yabancı özel liseler gibi LGS puanıyla öğrenci alıyor. İşte lisenin taban puanı ve kontenjanı

Devamını oku »

Saint Joseph Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Saint Joseph Fransız Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Tarsus Amerikan Koleji: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Tarsus Amerikan Koleji: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? SEV’e bağlı okullar arasında yer alan Tarsus Amerikan Koleji’ne LGS puanıyla giriliyor. İşte lisenin LGS taban puanları

Devamını oku »

Tarsus Amerikan Koleji: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Tarsus Amerikan Koleji: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

İzmir Amerikan Koleji: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

İzmir Amerikan Koleji: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? SEV’e bağlı okullar arasında yer alan İzmir Amerikan Koleji’ne LGS puanıyla giriliyor. İşte lisenin LGS taban puanları

Devamını oku »

İzmir Amerikan Koleji: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? İzmir Amerikan Koleji: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Üsküdar Amerikan Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Üsküdar Amerikan Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? SEV’e bağlı okullar arasında yer alan Üsküdar Amerikan Lisesi’ne LGS puanıyla giriliyor. Lise, hangi puandan öğrenci alıyor?

Devamını oku »

Üsküdar Amerikan Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Üsküdar Amerikan Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Amerikan Robert Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Amerikan Robert Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Yabancı özel liseler arasında en yüksek puanla öğrenci alan okul Amerikan Robert Lisesi. Robert Kolej’e nasıl girilir? Amerikan Robert Lisesi puanı nedir?

Devamını oku »

Amerikan Robert Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir? Amerikan Robert Lisesi: LGS taban puanı, kontenjanı nedir?

Yabancı özel liselerde ‘nakil kayıt dönemi’ olacak mı?

Yabancı özel liselerde ‘nakil kayıt dönemi’ olacak mı? Yabancı özel liselerde nakil kayıt dönemi 19 Ağustos’ta başlayacak. Önkayıt-kesin kayıt döneminde boş kontenjanı kalan ve devlet liselerine geçen öğrenciler nedeniyle kontenjanı boşalan okullar taban puan açıklayarak, yeni öğrenci alacak

Devamını oku »

Yabancı özel liselerde ‘nakil kayıt dönemi’ olacak mı? Yabancı özel liselerde ‘nakil kayıt dönemi’ olacak mı?

2019 Yabancı Özel Liseler 3. Kayıt Dönemi| Taban Puanlar, Boş Kontenjan

2019 Yabancı Özel Liseler 3. Kayıt Dönemi| Taban Puanlar, Boş Kontenjan

Devamını oku »

2019 Yabancı Özel Liseler 3. Kayıt Dönemi| Taban Puanlar, Boş Kontenjan 2019 Yabancı Özel Liseler 3. Kayıt Dönemi| Taban Puanlar, Boş Kontenjan

Yabancı özel liselerde ‘serbest dönem’ başladı. Veliler ne yapmalı?

Yabancı özel liselerde ‘serbest dönem’ başladı. Veliler ne yapmalı? 3 kez ön kayıt-kesin kayıt dönemini tamamlayan liselerde 12 Temmuz akşamına kadar serbest kayıt dönemi başladı

Devamını oku »

Yabancı özel liselerde ‘serbest dönem’ başladı. Veliler ne yapmalı? Yabancı özel liselerde ‘serbest dönem’ başladı. Veliler ne yapmalı?

Veli takipte: Yabancı özel liselerde üçüncü kayıt dönemi

Veli takipte: Yabancı özel liselerde üçüncü kayıt dönemi. Yabancı özel liselerde üçüncü kayıt dönemi ön kayıtlar 8 Temmuz, kesin ve yedek kayıtlar 9 Temmuz’da yapılacak. 10-11 ve 12 Temmuz tarihlerinde ise serbest kayıt dönemi başlıyor

Devamını oku »

Veli takipte: Yabancı özel liselerde üçüncü kayıt dönemi Veli takipte: Yabancı özel liselerde üçüncü kayıt dönemi

Yabancı özel liseler: Puanlar düşmeye devam ediyor

Yabancı özel liseler: Puanlar düşmeye devam ediyor. İlk kayıt dönemlerini yüksek puanlarla açıklayan yabancı özel liselerde ikinci kayıt dönemi de bitti. Okullarda puanlar düşmeye devam ediyor. 40 puan düşüren okullar var

Devamını oku »

Yabancı özel liseler: Puanlar düşmeye devam ediyor Yabancı özel liseler: Puanlar düşmeye devam ediyor

Yabancı özel liseler: Kontenjanlar boş, puanlar düştü

Yabancı özel liseler: Kontenjanlar boş, puanlar düştü. İlk kayıt dönemini geçen yıla göre 40 ile 80 puan arasında yükselterek ön kayıtları alan yabancı özel liseler bu kez puan düşürdü. Robert’te bile 23 boş kontenjan var

Devamını oku »

Yabancı özel liseler: Kontenjanlar boş, puanlar düştü Yabancı özel liseler: Kontenjanlar boş, puanlar düştü

Özel liselerde kayıtlar başladı: Özel okula kayıt yaptırana devlet tercihi yok

Özel liselerde kayıtlar başladı:Özel okula kayıt yaptırana devlet tercihi yok. LGS tercih kılavuzunun yayımlanmasının ardından özel okullarda da ilk kayıt dönemi başladı. Özel okullar 3 kez ön kayıt- kesin kayıt dönemi yapacak. Ardından da serbest kayıt dönemine geçecek. Yabancı özel liselerde ise puanlar arttı

Devamını oku »

Özel liselerde kayıtlar başladı: Özel okula kayıt yaptırana devlet tercihi yok Özel liselerde kayıtlar başladı: Özel okula kayıt yaptırana devlet tercihi yok

2019 LGS: Yabancı özel liseler de puanda rekor kırdı

2019 LGS: Yabancı özel liseler de puanda rekor kırdı. Puanlar 40 ile 80 arasında yükseldi. En yüksek puan ücrette olduğu gibi Robert’te. 1. Ön kayıt taban puanı 490 oldu, kontenjanı 22 kişi arttı. 2 İtalyan lisesi ile 3 Fransız lisesi ise en fazla puan artıranlar

Devamını oku »

2019 LGS: Yabancı özel liseler de puanda rekor kırdı 2019 LGS: Yabancı özel liseler de puanda rekor kırdı

2019 LGS: Devlet ve özelde takvim çakıştı. Kolejler puanlarını açıklıyor

2019 LGS: Devlet ve özelde takvim çakıştı. Kolejler puanlarını açıklıyor. Aralarında yabancı özel liselerin de olduğu okullarda ilk ön kayıtlarını almaya 26 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında yapılacak

Devamını oku »

2019 LGS: Devlet ve özelde takvim çakıştı. Kolejler puanlarını açıklıyor 2019 LGS: Devlet ve özelde takvim çakıştı. Kolejler puanlarını açıklıyor

SEV’den öğrencilerine burs desteği

SEV’den öğrencilerine burs desteği. Çatısında Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir Amerikan Koleji, Tarsus Amerikan Koleji ve SEV Amerikan Koleji’ni barındıran Sağlık ve Eğitim Vakfı başarılı öğrencileri burs ile destekliyor

Devamını oku »

SEV’den öğrencilerine burs desteği SEV’den öğrencilerine burs desteği

Okulları Tanıyalım: Üsküdar Amerikan Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Üsküdar Amerikan Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı. Türkiye’deki4 Amerikan kolejinden biri de Üsküdar Amerikan Lisesi. Okul öğrencilerini LGS puanına göre alıyor

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: Üsküdar Amerikan Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: Üsküdar Amerikan Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Avusturya Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Avusturya Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı. Avusturya Lisesi de diğer yabancı özel liseler gibi öğrencilerini LGS puanına göre alıyor. MEB, sonuçları açıkladıktan sonra okul da taban puanını duyuracak

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: Avusturya Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: Avusturya Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Saint Michel Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Saint Michelt Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı. İstanbul’daki 5 Fransız lisesinden biri olan okul diğer yabancı özel liseler gibi öğrencilerini LGS puanıyla alıyor

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: Saint Michel Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: Saint Michel Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Saint Benoit Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Saint Benoit Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı. İstanbul’daki 5 Fransız lisesinden biri olan okul diğer yabancı özel liseler gibi öğrencilerini LGS puanıyla alıyor

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: Saint Benoit Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: Saint Benoit Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Notre Dame De Sion Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Notre Dame De Sion Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı. İstanbul’daki 5 Fransız lisesinden biri olan okul diğer yabancı özel liseler gibi öğrencilerini LGS puanıyla alıyor

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: Notre Dame De Sion Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: Notre Dame De Sion Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: İtalyan Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Galilei İtalyan Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı. İtalyan Lisesi, Türkiye’de yabancı lise statüsünde özel okullardan birisi. İtalyan Lisesi de diğer yabancı özel liseler gibi öğrencilerini LGS puanına göre alıyor. Okul merkezi yerleştirmeye katılmıyor

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: İtalyan Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: İtalyan Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı. Türkiye’de yabancı lise statüsündeki iki İtalyan lisesinden biri olan Galileo Galilei İtalyan Lisesi diğer yabancı özel liseler gibi öğrencilerini LGS puanına göre alıyor. MEB, sonuçları açıkladıktan sonra okul da taban puanını duyuracak

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: Galileo Galilei İtalyan Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Alman Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Alman Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı. Alman Lisesi de diğer yabancı özel liseler gibi öğrencilerini LGS puanına göre alıyor. MEB, sonuçları açıkladıktan sonra okul da taban puanını duyuracak

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: Alman Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: Alman Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Tarsus Amerikan Koleji: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Tarsus Amerikan Koleji: Puanı, Üniversite Başarısı. Tarsus’ta bulunan Amerikan Koleji aynı zamanda öğrencilerine yatılılık olanağı da sunuyor. Okul öğrencilerini LGS puanına göre alıyor. MEB, sonuçları açıkladıktan sonra okul da taban puanını duyuracak

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: Tarsus Amerikan Koleji: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: Tarsus Amerikan Koleji: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Sainte Pulcherie Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Sainte Pulcherie Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı. İstanbul’daki 5 Fransız lisesinden biri olan okul diğer yabancı özel liseler gibi öğrencilerini LGS puanıyla alıyor

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: Sainte Pulcherie Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: Sainte Pulcherie Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı. İstanbul dışındaki tek Fransız lisesi olarak İzmir’de bulunuyor. Öğrencilerini taban puan açıklayıp, LGS puanıyla alıyor

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: İzmir Amerikan Koleji: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: İzmir Amerikan Koleji: Puanı, Üniversite Başarısı. İzmir’de yatılı eğitim veren okul öğrencilerini LGS puanına göre alıyor. MEB, sonuçları açıkladıktan sonra okul da taban puanını duyuracak

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: İzmir Amerikan Koleji: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: İzmir Amerikan Koleji: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Okulları Tanıyalım: Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı. İstanbul’daki 5 Fransız Lisesi’nden biri olan Saint Joseph Fransız Lisesi öğrencilerini LGS puanıyla alıyor

Devamını oku »

Okulları Tanıyalım: Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı Okulları Tanıyalım: Saint Joseph Fransız Lisesi: Puanı, Üniversite Başarısı

Robert’te 7 gün yatılı okumanın bedeli 153 bin TL

Robert’te 7 gün yatılı okuma bedeli 153 bin TL. Aralarında yabancı özel liselerin de olduğu özel liselerde zam oranları yüzde 30’ları buldu. Amerikan Robert Lisesi’nde gündüzlü okumanın bedeli yüzde 22 artışla yıllık 100 bin TL, 7 gün yatılı 153 bin TL. Üsküdar Amerikan’da ise 90 bin TL’yi aştı

Devamını oku »

Robert’te 7 gün yatılı okumanın bedeli 153 bin TL Robert’te 7 gün yatılı okumanın bedeli 153 bin TL

Fransız liselerinde velilerin zam isyanı: Bu acımasızlık

Fransız liselerinde velilerin zam isyanı: Bu acımasızlık. Özel okullar öğrenim ücretlerini açıklamaya başlarken, Fransız liselerinde üstelik ara sınıflar için yapılan zam oranının yüzde 28.5 olması velileri isyan ettirdi. Öğrenim ücreti 68 bin 240 TL oldu

Devamını oku »

Fransız liselerinde velilerin zam isyanı: Bu acımasızlık Fransız liselerinde velilerin zam isyanı: Bu acımasızlık

OKULLARI TANIYALIM: AMERİKAN ROBERT LİSESİ: PUANI, ÜNİVERSİTE BAŞARISI

150 yıllık geçmişe sahip Türkiye’nin en köklü liselerinden birisi de Amerikan Robert Lisesi. Robert Kolej öğrencilerini LGS puanıyla alıyor

Devamını oku »

OKULLARI TANIYALIM: AMERİKAN ROBERT LİSESİ: PUANI, ÜNİVERSİTE BAŞARISI OKULLARI TANIYALIM: AMERİKAN ROBERT LİSESİ: PUANI, ÜNİVERSİTE BAŞARISI

2019 LGS: Yabancı özel liseler nasıl öğrenci alacak?

Bu yıl çocukları LGS’ye girecek velilerin merak ettiği sorulardan biri de yabancı özel liselerin nasıl öğrenci alacağı oluyor. Liseler geçen yıl olduğu gibi 2019 yılında da öğrencilerini LGS puanıyla alacak

Devamını oku »

2019 LGS: Yabancı özel liseler nasıl öğrenci alacak? 2019 LGS: Yabancı özel liseler nasıl öğrenci alacak?

Yabancı özel liselerde kontenjanlar doldu

Aralarında Amerikan, İtalyan, Fransız, Alman ve Avusturya liselerinin de yer aldığı yabancı özel okullarda iki ön kayıt kesin kayıt döneminin ardından dört serbest kayıt dönemi de bitti. Yabancı özel liselerde kontenjanlar doldu

Devamını oku »

Yabancı özel liselerde kontenjanlar doldu Yabancı özel liselerde kontenjanlar doldu

Puanda da ücrette de rekor Robert’te

Özel okulların yıllık öğrenim ücretleri cep yakıyor. Özel liseler arasında puanda olduğu gibi en yüksek ücret Amerikan Robert Lisesi’nde. Okulun gündüzlü yıllık öğrenim ücreti 10 taksit 85 bin 800, 7 gün yatılı 10 taksit 132 TL

Devamını oku »

Puanda da ücrette de rekor Robert’te Puanda da ücrette de rekor Robert’te

İkinci Serbest Kayıt Dönemi: Taban puan ve kontenjanlar

Yabancı özel liselerde 9 Temmuz’da ikinci serbest kayıt dönemi başlıyor. Peki hangi lisede kaç boş kontenjan var? Yeni taban puanlar ne oldu?

Devamını oku »

İkinci Serbest Kayıt Dönemi: Taban puan ve kontenjanlar İkinci Serbest Kayıt Dönemi: Taban puan ve kontenjanlar

Velinin gözü okulun ekranında’ olacak

Yabancı özel liselerde serbest kayıt dönemi başladı. 11 Temmuz’a kadar kayıtlar sürecek. Okullarda boş kontenjan var. Ama serbest kayıt döneminde velilerin gözü okulların sayfalarında olacak

Devamını oku »

Velinin gözü okulun ekranında’ olacak Velinin gözü okulun ekranında’ olacak

Hangi yabancı lisede kaç kontenjan var?

Yabancı özel liselerde ilk kayıt dönemi son buldu. Bugün ve yarın ikinci kayıt dönemi başlıyor. Peki hangi lisede ne kadar boş kontenjan var ve yeni taban puanlar ne oldu?

Devamını oku »

Hangi yabancı lisede kaç kontenjan var? Hangi yabancı lisede kaç kontenjan var?

Sankt George Avusturya Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Sankt Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği LGS puanına göre alıyor. Puan 500 tam puan üzerinden açıklanıyor

Devamını oku »

Sankt George Avusturya Lisesi nasıl öğrenci alacak? Sankt George Avusturya Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Yabancı özel liseler: En yüksek puan Robert'te

Aralarında Amerikan Robert Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi, Notre Dae De Sion Fransız lisesi gibi okulların bulunduğu yabancı özel okullar birinci ön kayıt dönemi taban puanları ile kontenjanlarını açıklamaya başladı

Devamını oku »

Yabancı özel liseler: En yüksek puan Robert'te Yabancı özel liseler: En yüksek puan Robert'te

Saint Benoit Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Saint Benoit Lisesi de diğer Fransız liseleri gibi öğrencilerini LGS puanına göre alacak. Lise puanını açıklayacak ve puanı tutan öğrenciler liseye ön kayıt- kesin kayıt yöntemiyle kayıt yaptıracak

Devamını oku »

Saint Benoit Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak? Saint Benoit Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Alman Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Özel Alman Lisesi öğrencilerini tıpkı diğer yabancı özel liseler gibi Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanlarına göre alacak. Okulun açıkladığı puanı tutturan öğrenciler liseye başvuracak

Devamını oku »

Alman Lisesi nasıl öğrenci alacak? Alman Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Üsküdar Amerikan Lisesi öğrencilerini nasıl alacak?

Özel Üsküdar Amerikan Lisesi de öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı tarafından merkezi olarak yapılacak Liseye Geçiş Sınavı sonuçlarına göre alacak

Devamını oku »

Üsküdar Amerikan Lisesi öğrencilerini nasıl alacak? Üsküdar Amerikan Lisesi öğrencilerini nasıl alacak?

Tarsus Amerikan Koleji nasıl öğrenci alacak?

Tarsus Amerikan Koleji de LGS puanıyla öğrenci alacak okullar arasında yer alıyor. Okula başvuru için tercih listesi hazırlanmayacak, bireysel başvuru yapılacak

Devamını oku »

Tarsus Amerikan Koleji nasıl öğrenci alacak? Tarsus Amerikan Koleji nasıl öğrenci alacak?

İzmir Amerikan Koleji nasıl öğrenci alacak?

Özel İzmir Amerikan Koleji, öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapacağı LGS puanlarına göre alacak. Kolej öğrencilerine yatılı eğitim olanağı da sunuyor

Devamını oku »

İzmir Amerikan Koleji nasıl öğrenci alacak? İzmir Amerikan Koleji nasıl öğrenci alacak?

Notre Dame De Sion Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Yabancı özel diğer liseler gibi Özel Notre Dame De Sion Fransız Lisesi de öğrencilerini MEB tarafından yapılacak sınavın sonuçlarına göre seçecek. Öğrenciler LGS puanlarıyla başvuru yapacak

Devamını oku »

Notre Dame De Sion Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak? Notre Dame De Sion Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak?

İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak?

İstanbul dışındaki tek Fransız lisesi İzmir’de bulunuyor. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi öğrencilerini merkezi sınav sonuçlarına göre alacak. Lise LGS puanlarını kullanacak

Devamını oku »

İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak? İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak?

İtalyan Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Özel İtalyan Lisesi de diğer yabancı özel liseler gibi öğrencilerini MEB tarafından merkezi olarak yapılacak liseye geçiş sınavı puanlarına göre alacak

Devamını oku »

İtalyan Lisesi nasıl öğrenci alacak? İtalyan Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Galileo Galilei İtalyan Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Türkiye’deki iki İtalyan lisesinden biri olan Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi öğrencilerini MEB tarafından yapılacak LGS puanlarıyla alacak

Devamını oku »

Galileo Galilei İtalyan Lisesi nasıl öğrenci alacak? Galileo Galilei İtalyan Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Sainte Pulcherie Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Tüm yabancı liseler gibi Özel Sainte Pulchérie Fransız Lisesi diğer yabancı liseler gibi öğrencilerini MEB tarafından merkezi olarak yapılacak Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanlarına göre alacak

Devamını oku »

Sainte Pulcherie Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak? Sainte Pulcherie Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Saint Michel Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Tüm yabancı özel okullar gibi Özel Saint Michel Fransız Lisesi de öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak Liseye Geçiş Sınavı sonuçlarına göre elacak

Devamını oku »

Saint Michel Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak? Saint Michel Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Amerikan Robert Kolej nasıl öğrenci alacak?

Amerikan Robert Lisesi öğrencilerini LGS puanlarına göre alacak. Türkiye’nin en yüksek puanlı ve en yüksek ücretli okulu olan Amerikan Robert Lisesi’ne nasıl kayıt yapılacak?

Devamını oku »

Amerikan Robert Kolej nasıl öğrenci alacak? Amerikan Robert Kolej nasıl öğrenci alacak?

Özel Saint Joseph Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak?

İstanbul’daki 5 Fransız lisesinden biri olan Özel Saint Joseph Fransız Lisesi öğrencilerini LGS puanına göre alacak

Devamını oku »

Özel Saint Joseph Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak? Özel Saint Joseph Fransız Lisesi nasıl öğrenci alacak?

Hangi özel okullar LGS puanı ile öğrenci alacak?

Liseye Geçiş Sistemi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanıyla öğrenci alacak özel okullar belli oldu. Buna göre 7 ilden 79 okul LGS puanıyla öğrenci alacak

Devamını oku »

Hangi özel okullar LGS puanı ile öğrenci alacak? Hangi özel okullar LGS puanı ile öğrenci alacak?

Yabancı özel liseler nasıl öğrenci alacak?

Geçen yıl öğrencilerini TEOG sınavlarından tümüne ya da 4 derse göre alan yabancı özel liseler bu yıl MEB tarafından haziran ayında yapılacak sınavın sonuçlarını kullanacak

Devamını oku »

Yabancı özel liseler nasıl öğrenci alacak? Yabancı özel liseler nasıl öğrenci alacak?

Türkiye’nin parlak gençleri yurtdışına kaçıyor

Türkiye’nin en yüksek puanlı okullarında okuyan gençler üniversite eğitimi için yurtdışını tercih ediyor

Devamını oku »

Türkiye’nin parlak gençleri yurtdışına kaçıyor Türkiye’nin parlak gençleri yurtdışına kaçıyor

Kolejde kayıtlı öğrenciye ‘açık liseye yerleşeceksin’ mesajı

Özel okullara kayıt yaptıran öğrencilere MEB, ‘herhangi bir okula yerleştirilmediniz, kayıt yaptırmazsanız açık liseye yerleştirileceksiniz’ diye mesaj atınca özel okula kayıt yaptıran öğrenciler panik yaşadı

Devamını oku »

Kolejde kayıtlı öğrenciye ‘açık liseye yerleşeceksin’ mesajı Kolejde kayıtlı öğrenciye ‘açık liseye yerleşeceksin’ mesajı

Özel okullarda serbest kayıt dönemi

Öğrencilerini TEOG puanlarına göre alan özel okullarda serbest kayıt dönemi başladı. Özel okullarda yarın akşam kayıtlar son bulacak

Devamını oku »

 Özel okullarda serbest kayıt dönemi  Özel okullarda serbest kayıt dönemi

Özel okullarda boş kontenjan olur mu?

Aralarında yabancı özel liselerin de olduğu özel okullarda bugünüçüncü kayıt dönemi başlıyor. Şu anda iki okulda boş kontenjan görünüyor. Peki üçüncü kayıt dönemi için boş kontenjan oluşur mu?

Devamını oku »

Özel okullarda boş kontenjan olur mu? Özel okullarda boş kontenjan olur mu?

Kolejde 3’üncü kayıt dönemi için kaç boş kontenjan var?

Kolejlerde ikinci kayıt dönemi bitti. 3’üncü kayıt dönemine sadece iki okul boş kontenjanla giriyor. Hangi kolej kaç boş kontenjanla giriyor

Devamını oku »

Kolejde 3’üncü kayıt dönemi için kaç boş kontenjan var? Kolejde 3’üncü kayıt dönemi için kaç boş kontenjan var?

Özel okula kesin kayıt yaptıran tercih yapabilecek mi?

Özel okullarda ikinci kayıt dönemi başladı. Ancak özel okullara kesin kayıt yaptıranların devlet liseleri için tercih yapma hakkı yok

Devamını oku »

Özel okula kesin kayıt yaptıran tercih yapabilecek mi? Özel okula kesin kayıt yaptıran tercih yapabilecek mi?

Kolejde ikinci kayıt dönemi: Kaç boş kontenjan var?

Kolejler ikinci önkayıt dönemine girdi. İkinci önkayıt döneminde hangi kolejde kaç boş kontenjan var?

Devamını oku »

Kolejde ikinci kayıt dönemi: Kaç boş kontenjan var? Kolejde ikinci kayıt dönemi: Kaç boş kontenjan var?

İlk Robert’te kontenjan doldu

Dün ilk önkayıt döneminin kesin kayıtlarını yapan kolejlerde bugün de yedek kayıtlar tamamlandı. İlk Robert Lisesi doldu

Devamını oku »

İlk Robert’te kontenjan doldu İlk Robert’te kontenjan doldu

Koleje başvuru rekoru kayıtta yaşanmadı

Aralarında yabancı özel liselerin de olduğu kolejlere kayıtlarda başvuruda rekor kırıldı ama ilk kayıtta Robert\\\\\\\'te bile boş kontenjan var

Devamını oku »

Koleje başvuru rekoru kayıtta yaşanmadı Koleje başvuru rekoru kayıtta yaşanmadı

Koleje 'YAŞ' kayıt hakkı kazandıracak

Yabancı ve Türk özel liselerde ilk önkayıt dönemi bugün bitiyor. Ama başvurular kontenjanın 3-5 katı oldu. Kolay TEOG ve hormonlu notlar öğrencileri eleyemeyince 'yaş' devreye girdi

Devamını oku »

Koleje  'YAŞ'  kayıt hakkı kazandıracak Koleje  'YAŞ'  kayıt hakkı kazandıracak

Kolejlere ilk gün kontenjanın 5 katı başvuru

Aralarında yabancı özel liselerin de bulunduğu özel okullarda dün ilk önkayıt günüydü. Ancak başvuru sayısının çokluğu okulları da şaşırttı

Devamını oku »

Kolejlere ilk gün kontenjanın 5 katı başvuru Kolejlere ilk gün kontenjanın 5 katı başvuru

Hangi koleje hangi TEOG puanı ile girilecek?

Aralarında yabancı özel okulların da olduğu kolejlerde ilk kayıt dönemi başlıyor. Hangi kolej hangi taban puanla öğrenci alacak?

Devamını oku »

Hangi koleje hangi TEOG puanı ile girilecek? Hangi koleje hangi TEOG puanı ile girilecek?

Puanda ve ücrette rekoru Robert Kolej kırdı

Yabancı özel liseler, taban puanları ile birlikte 2017-2018 öğrenim yılı ücretlerini açıklamaya başladı. Amerikan Robert Lisesi puanda da ücrette de rekor kırdı

Devamını oku »

Puanda ve ücrette rekoru Robert Kolej kırdı Puanda ve ücrette rekoru Robert Kolej kırdı

Özel okullar 2017-2018 taban puanlarını açıkladı

Aralarında yabancı özel liselerin de yer aldığı kolejler taban puanlarını açıkladı. Hangi kolej hangi taban puandan öğrenci alacak. Özel okullara kayıtlar ne zaman başlıyor?

Devamını oku »

Özel okullar 2017-2018 taban puanlarını açıkladı Özel okullar 2017-2018 taban puanlarını açıkladı

Özel okullar taban puanlarını ne zaman açıklayacak?

TEOG puanlarına göre öğrencileri alacak özel okullar taban puanlarını 14 Haziran’da açıklıyor. 3 kez kesin bir de önkayıt dönemi olacak

Devamını oku »

Özel okullar taban puanlarını ne zaman açıklayacak? Özel okullar taban puanlarını ne zaman açıklayacak?

16 yılda veli öğrenciden daha stresli hale geldi

Türk eğitim sistemini en az bizim kadar yakından tanıyan yabancı eğitimcilerden biri de Özel Saint Benoit Fransız Lisesi Müdürü Pierre Gentric. 16 yıldır Türkiye’de öğretmenlik ve yöneticilik yapan Gentric yıllar içinde velilerin öğrencilerden daha stresli hale geldiklerini anlatıyor

Devamını oku »

16 yılda veli öğrenciden daha stresli hale geldi 16 yılda veli öğrenciden daha stresli hale geldi

Yabancı özel liselere kayıtta değişiklik yok

Çoğu öğrencilerini TEOG derslerinden 4'ünün sonucuna göre alan yabancı özel liselerin kayıt sisteminde bu yıl değişiklik yok. Taban puanlarını açıklayacaklar, önkayıt-kesin kayıt ile öğrenci alacaklar

Devamını oku »

Yabancı özel liselere kayıtta değişiklik yok Yabancı özel liselere kayıtta değişiklik yok

Yabancı özel liseye kayıtta son gün

Yabancı özel liselerin de aralarında olduğu kolejlerde serbest kayıt dönemine bugün son gün. Okullar yeni taban puanlarını açıklayarak boş kontenjanlara kayıt yapıyor

Devamını oku »

Yabancı özel liseye kayıtta son gün Yabancı özel liseye kayıtta son gün

Kolejlerde yeni taban puan ve boş kontenjanlar

Yabancı özel liseler ilk kayıt döneminin ardından ikincisine geçti. Saint Joseph ve Notre Dame De Sion Fransız liseleri ile Üsküdar Amerikan Lisesi ve İzmir Amerikan Koleji kontenjanlarını doldurdu. Robert’te 83 kontenjan boş

Devamını oku »

Kolejlerde yeni taban puan ve boş kontenjanlar Kolejlerde yeni taban puan ve boş kontenjanlar

'Çocuğum Robert'e girsin' diyorsanız

Aralarında Amerikan Robert Lisesi'nin de bulunduğu yabancı özel liseler öğrencilerini TEOG puanlarına göre seçecek. Kimi 4 sınavın puanlarını eşit kullanacak, kimi okul notlarına da bakacak. Ama ikinci TEOG sınavları Robert Koleji düşünenler için çok önemli. Çünkü bu sınavlar yüzde 70 etkili olacak

Devamını oku »

'Çocuğum Robert'e girsin' diyorsanız 'Çocuğum Robert'e girsin' diyorsanız

Ücrette Robert Kolej’e yetişmek zor

Özel okullar 2015-2016 öğrenim yılı ücretlerini açıklamaya başladı. En düşük ücretler 26 bin TL'den başlıyor. Rekor Robert’te. 10 taksit gündüzlü 54 bin TL, 7 gün yatılı taksitli ücreti 84 bin 500 TL. 5 yıllık yatılı eğitimin bedeli 422 bin 500 TL

Devamını oku »

Ücrette Robert Kolej’e yetişmek zor Ücrette Robert Kolej’e yetişmek zor

Yabancı özel lise sayısı 14’ten 11’e indi

150 yıldan fazla süredir eğitim sisteminde yer alan yabancı özel liselerin sayısı 14 iken, Üsküdar, İzmir ve Tarsus Amerikan Liseleri’ni kuran Amerikan Bord Heyeti yetki devrini mezunlarına bırakınca sayıları da 11’e indi

Devamını oku »

Yabancı özel lise sayısı 14’ten 11’e indi Yabancı özel lise sayısı 14’ten 11’e indi

Matura diplomasını hangi liseler veriyor?

Özel okullar arasında yalnızca bir tanesi öğrencilerine Matura diploması veriyor

Devamını oku »

Matura diplomasını hangi liseler veriyor? Matura diplomasını hangi liseler veriyor?

Hangi kolej nasıl öğrenci alıyor?

Kolejlerin tümü TEOG sınavlarının sonuçlarını kullanıyor. Ancak kimi 4, kimi 6 dersin sonuçlarına bakıyor. Bazı okullar okul notlarını dikkate almıyor, bazıları da hem sınav puanlarını hem de okul notlarını kullanıyor. İşte ayrıntılar

Devamını oku »

Hangi kolej nasıl öğrenci alıyor? Hangi kolej nasıl öğrenci alıyor?