Arama sonuçları

Kabataş Erkek Lisesi Müdürlüğü'’nden Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne

Kabataş Erkek Lisesi Müdürlüğü'’nden Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne

2018 yılından bu yana Kabataş Erkek Lisesi müdürü olarak görev yapan Selman Küçük, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. Küçük, öğrencilerine “Sizi çok özleyeceğim, ama veda etmiyorum, kalbimdesiniz” dedi.

3 yıldır Kabataş Erkek Lisesi’nde müdür olarak görev yapan Küçük, pervinkaplancom’a yaptığı açıklamada da şöyle dedi:

“Ben Selman öğretmen olarak bu işi yapıyorum ve hep Selman öğretmen olarak çocuklarım için çalışmaya onlara örnek olmaya devam edeceğim.  Hepsini çok özleyeceğim.  Ama veda yok. Veda ayrılıktır.  Hep kalbimde onlar,  Ben de eminim onların kalbinde olacağım. Simdi bin değil 50 bin evladimin sorumluluğu üzerimde.”

KABATAŞ MÜDÜRÜ BAYRAK OLDU

Küçük’ten boşalan müdürlüğe Beşiktaş Anadolu Lisesi Müdürü Muharrem Bayrak atandı. Bayrak, Beşiktaş Anadolu Lisesi’ne müdür olarak 12 Ağustos’ta atanmıştı, 8 gün sonra da Kabataş Erkek Lisesi’ne müdür oldu.

SELMAN KÜÇÜK KİMDİR?

6 Eylül 2018 tarihinden bu yana Kabataş Erkek Lisesi Müdürü olarak atanan Selman Küçük, 1975 yılında doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun oldu, Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Yönetimi Planlama bölümünde yüksek lisans yaptı. 1998 yılında Adana Kozan’da Gaziköy Lisesi’nde göreve başladı. Bir yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 2011 yılına kadar Beyoğlu Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı’nı üstlendi. Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Tenzile Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi,Kadıköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde müdür olarak çalıştı. Üsküdar Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi ve Kadıköy Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yapan Küçük, 2018 yılından bu yana görev yaptığı Kabataş Erkek Lisesi Müdürlüğü görevinden Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmış oldu.

MUHARREM BAYRAK KİMDİR?

İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul´da tamamladı. 2009 yılında Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi "Türk Dili ve Edebiyatı" bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde "Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi" alanında tezsiz yüksek lisans yaptı. 2017 yılında İstanbul Arel Üniversitesinde "Türk Dili ve Edebiyatı" alanında tezli yüksek lisans yaptı. 2017 yılında Atatürk Üniversitesinde "Adalet" bölümünde önlisans eğitimini tamamladı. 2019 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde "Eğitim Yönetimi ve Planlaması" bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. İstanbul Kültür Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü "Türk Dili ve Edebiyatı" bölümünde doktora eğitimini sürdürmektedir. 2017 tarihinde okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 2018 yılında Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Özel Büro Temsilcisi olarak görev yaptı. 2019 - 2021 tarihleri arasında Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptı. 12 Ağustos 2021 tarihinde Beşiktaş Anadolu Lisesi müdürü oldu.

20-08-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş