Arama sonuçları

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Petek Aşkar: Çocuklarımıza desteğe hazırız

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Petek Aşkar: Çocuklarımıza desteğe hazırız

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Petek Aşkar, "Tüm çocuklarımız bizler için çok değerli. Bu süreçte öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim alması için bakanlığımız tüm destek birimleriyle her an desteğe hazır" dedi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Aşkar, yeni öğretim yılının açılması nedeniyle Karşıyaka Kaptan Altay Altuğ İlkokulu'nda düzenlenen törene katıldı.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Aşkar ve beraberindekiler, onlara çeşitli hediyeler verdi. Ardından protokol üyeleri, öğrencilerle okul bahçesinde çam fidanı dikti.

Daha sonra Aşkar, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, öğretmenlerle bir araya geldi.

"BAKANLIĞIMIZ TÜM DESTEK BİRİMLERİYLE HER AN DESTEĞE HAZIR"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aşkar, uzaktan eğitim sürecinden sonra başlayan yüz yüze eğitimle yeni bir döneme girildiğini belirtti.

Öğretmenlerin büyük desteği ve gayreti sayesinde okulların yüz yüze eğitime geçişte sorun yaşamayacağına inandığını vurgulayan Aşkar, şöyle dedi:

"Tüm çocuklarımız bizler için çok değerli. Bu süreçte öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim alması için bakanlığımız tüm destek birimleriyle her an desteğe hazır."

Aşkar, Ödemiş ve Kiraz ilçelerindeki okulları ziyaret etti. Bornova Anadolu Lisesi'nde bulunan "Dijital İçerik ve Materyal Geliştirme Ses Tasarım ve Kayıt Stüdyosu" ile İzmir Olgunlaşma Enstitüsü'nde incelemelerde bulundu.

07-09-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş