Arama sonuçları

Türk Eğitim-Sen: Yüz yüze eğitim için planlamalar kamuoyuna açıklansın

Türk Eğitim-Sen: Yüz yüze eğitim için planlamalar kamuoyuna açıklansın

Türk Eğitim Sen: Yüz yüze eğitim için planlamalar kamuoyuna açıklansın. Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Geylan'dan yüz yüze eğitim ile ilgili değerlendirme yaptı. Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Milli Eğitim Bakanlığının, okul öncesi ve 1'inci sınıflar için 21 Eylül'de başlayacak yüz yüze eğitime ilişkin planlamalarını yaparak kamuoyuna açıklaması gerektiğini bildirdi.

TÜRK EĞİTİM SEN: YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN PLANLAMALAR KAMUOYUNA AÇIKLANSIN

Geylan, ailelerin tercihleri doğrultusunda, okul öncesi ve 1'inci sınıflar için yüz yüze eğitime başlanmasına yönelik karara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Salgın sürecinde çocukların sağlığı hususunda ailelerin endişelerinin makul karşılanmasının uygun olduğunu belirten Geylan, 1'inci sınıfların yüz yüze eğitiminin ailelerin tercihine bırakılmasının yeniden değerlendirilebileceğini belirtti.

KAÇ GÜN OLACAK, KAÇ SAAT DERS YAPILACAK?

Geylan, şöyle dedi:  "21 Eylül'de başlayacak yüz yüze eğitimin beş gün mü olacağı, günde kaç saat ders işleneceği, sınıf mevcutlarının nasıl düzenleneceği gibi hususlarda MEB'in ivedilikle planlamalarını yaparak kamuoyuna açıklaması gerekmektedir. Çünkü biliyoruz ki özellikle çalışan aileler, çocuklarının eğitimine göre tedbir geliştirmek durumundadırlar."

08-09-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş