Arama sonuçları

Öğrenci değişim programları nedir? Hangi ülkelerde ve üniversitelerde okuyabilirsiniz?

Öğrenci değişim programları Erasmus, Farabi ve Mevlana nedir? Öğrenci değişim programlarından kimler yararlanabilir, şartları nedir?

Devamını oku »

Öğrenci değişim programları nedir? Hangi ülkelerde ve üniversitelerde okuyabilirsiniz? Öğrenci değişim programları nedir? Hangi ülkelerde ve üniversitelerde okuyabilirsiniz?

Öğrenci değişim programları: Erasmus öğrenci değişim programı nedir?

28 AB ülkesinin de aralarında olduğu ülkelerin üniversitelerinde bir ya da iki dönem öğrenci olabilirsiniz. Peki Erasmus'a kimler, nasıl katılabilir? Erasmus'a katılım şartları nedir?

Devamını oku »

Öğrenci değişim programları: Erasmus öğrenci değişim programı nedir? Öğrenci değişim programları: Erasmus öğrenci değişim programı nedir?

Öğrenci değişim programları: Mevlana öğrenci değişim programı nedir?

Mevlana Değişim Programı YÖK'ün yaşama geçirdiği bir program. Mevlana değişim programı ile yurtdışındaki üniversitelerde bir ya da iki dönem öğrenci olabilirsiniz. Mevlana programına kimler katılabilir, şartları nedir?

Devamını oku »

Öğrenci değişim programları: Mevlana öğrenci değişim programı nedir? Öğrenci değişim programları: Mevlana öğrenci değişim programı nedir?

Öğrenci değişim programları: Farabi öğrenci değişim programı nedir?

Bu program sayesinde Türkiye'nin en gözde üniversitelerinde öğrencilik yapma şansına sahip olabilirsiniz. Farabi programına kimler katılabilir, şartları nedir?

Devamını oku »

Öğrenci değişim programları: Farabi öğrenci değişim programı nedir? Öğrenci değişim programları: Farabi öğrenci değişim programı nedir?