Arama sonuçları

Girişim Savaşçısı olmaya hazır mısınız?

Girişim Savaşçısı olmaya hazır mısınız?

Girişim Savaşçısı olmaya hazır mısınız? Çünkü kişilere farklı sektörde kendi işini kurabilecek veya bir şirkette özel proje yönetebilecek düzeyde başarılı bir seri girişimciye dönüşme fırsatı sunan Girişim Savaşçısı programında 11’inci dönem başladı. Programa katılan girişimci adayları içlerinde Faruk Eczacıbaşı, Sina Afra, Erol Bilecik'in de bulunduğu 40 mentorun networkünden ve 23 destek kuruluşun hizmetlerinden yararlanabilecek

GİRİŞİM SAVAŞÇILARI NEDEN KURULDU?

Girişim Savaşcısı tüm zorlukların üstesinden gelebilme ve iş bitirebilme yetilerine sahip, çalışkan, cesur, dayanıklı, kurumların içinde ya da serbest biçimde iş üretebilecek seri girişimciler yetiştirmek üzere kuruldu. 

30 Ağustos 2013 tarihinde kurulan Girişim Savaşçısı, 10 dönemde 170 mezun verdi. Bağlantıda olduğu 40 mentor ve 22 destekçi kuruluş bulunan Girişim Savaşçısı, disiplinler arası girişimcilik programlarından birisi. 

GİRİŞİM SAVAŞÇILARI HANGİ EĞİTİMLERİ ALIYOR?

Girişimciler program süresince SAT komandoları, Aikido Senseileri, klinik psikologlar ve alanında uzman diğer branşlardan üst düzey girişimcilerle çalışma fırsatı yakalıyor. Girişim Savaşçısı; GİS Acemi Birliği, GİS Usta Birliği ve GİS Özel Birliği olmak üzere toplam üç ana aşamadan oluşuyor.
 
İLK ETAP EĞİTİMLERİNDE NELER VAR?

Birinci etap olan GİS Acemi Birliği'ne dileyen herkes girisimsavascisi.org adresinden katılabiliyor. 15-55 yaş aralığında olan ve heyecana duyarlı herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan tüm girişimci adaylarının katılımına açık olan GİS Acemi Birliği, Ocak ve Ekim aylarında ikişer kez olmak üzere bir yılda dört kez açılıyor ve her döneme maksimum 40 katılımcı kabul ediliyor.
 
İki hafta sonu boyunca tam zamanlı ve yüz yüze eğitim ve uygulama çalışmaları ile hafta içi pazartesiden perşembeye saat 20.00'dan itibaren başlayan online eğitimleri ve ödevleri kapsayan GİS Acemi Birliği eğitiminde katılımcılar gerçek girişimcilik, asla vazgeçmeme bakış açısı, stres yönetimi, duygu ve düşünce kontrolü, iş disiplini edinme, oyun değiştiricilik gibi kavramlarla yakından tanışıyor; ileri düzey farkındalık uygulamalarıyla hayat amaçlarını doğru olarak tespit ediyor ve girişimcilik projelerini belirliyorlar.
 
USTA BİRLİĞİNE KİMLER GEÇEBİLİYOR?

İkinci etap olan GİS Usta Birliği'ne ise sadece GİS Acemi Birliğini başarıyla tamamlayan adaylar katılabiliyor. Şubat ve kasım aylarında olmak üzere yılda iki defa açılan eğitimde her döneme en fazla 30 katılımcı kabul ediliyor. Eğitim altı hafta sonu boyunca tam zamanlı ve yüz yüze eğitim ve uygulama çalışmaları ile hafta içleri pazartesiden perşembeye saat 20.00'dan itibaren başlayan online eğitimleri ve ödevleri kapsıyor.
 GİS Usta Birliği'nde katılımcılar acemi birliğinde belirledikleri projelerini hayata geçiriyor, girişimcilikle ilgili bilmesi gereken tüm teknik donanımı kazanıyorlar. Başarılı mezunlara derecelerine göre Katılım Belgesi ya da Girişim Savaşçısı belgesi teslim ediliyor.
 
MENTORLAR KENDİ NETWORKLERİNİ AÇIYOR

GİS Usta Birliğini başarıyla tamamlayan adaylar üçüncü etap olan GİS Özel Birliğine (GIA) başvuru hakkını kazanıyor. Başvurular Girişim Savaşçısı Özel Birliği (GIA) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından değerlendiriliyor. GIA'ya başvurular her ayın beşinci gününe kadar yapılabiliyor. Süresiz olarak bir araya gelmiş ve organize şekilde çalışan Girişim Savaşçılarından oluşan özel bir topluluk olan GIA'nın başlangıç ve bitiş zamanı bulunmuyor.
 
GIA üyeleri güncelleme eğitimleriyle bilgilerini sürekli olarak taze tutuyor, kontrollü olarak mentor kadrosunun networkunden ve referanslarından yararlanabiliyorlar. Aynı şekilde farklı alanlarda faaliyet gösteren 23 partner kuruluşun hizmetlerinden özel şartlarla faydalanabiliyorlar.
 

10-11-2016


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş