Arama sonuçları

Doğa Koleji’nden 90’lar ile yıl sonu konseri

Doğa Koleji’nden 90’lar ile yıl sonu konseri

Doğa Koleji'nin öğrenciler ve öğretmenlerden oluşan 350 kişilik korosu yıl sonu müzik gecesinde 90'lar nostaljisini yaşattı. TİM Show Center’da gerçekleşen müzik gecesi etkinliğine 2 bin kişi katıldı. Gecede Barış Manço ve Özkan Uğur da anıldı ve sanatçıların  sevilen şarkıları seslendirildi. Dönemin unutulmaz gruplarından Grup Vitamin gecede sahne alırken öğrenciler kovboy danslarıyla gruba eşlik etti.

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü,  “Biz müziği Doğa’da birden çok iletişim aracından en evrensel ve en kapsayıcı araç olarak görüyoruz. Çocuklarımıza okul öncesinden müziği bir iletişim aracı olarak kullanmayı, kendilerini dış dünyaya daha iyi anlatmalarını sağlamayı ve dış dünyayı da bir başka duygu ile anlamalarını hayal ediyoruz” dedi. 

AKADEMİK BAŞARIYI DESTEKLİYOR

Doğa Koleji Müzik Bölüm Başkanı Yasemin Hür Sütlüoğlu da öğrencilerin müzik ve yetenek alanlarında gelişimlerini desteklemeye büyük önem verdiklerini söyleyerek, “Müziğin ve yeteneğin, öğrencilerimizin kişisel ve akademik başarılarına olumlu katkılar sağladığına inanıyoruz” diye konuştu. 

Gecenin kapanış konuşmasını gerçekleştiren Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, “22 yıldır köklerimizde var olan sanatı, sporu ve sürdürülebilirliği besliyoruz” dedi. 

Gece konukların da katılımıyla 100. Yıl Marşı Parla’nın söylenmesiyle son buldu. 

15-05-2024


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş