Arama sonuçları

Çocuklarının eğitimi için Türkiye'den gidiyorlar

Çocuklarının eğitimi için Türkiye'den gidiyorlar

Türkiye son yıllarda artan oranda bir beyin göçü yaşıyor. En köklü liselerin öğrencileri üniversite eğitimleri için yurtdışını tercih ederken onlara mühendisler, başta doktorlar olmak üzere sağlık çalışanları hatta öğretmenler eklenirken, bir başka grup da çocuklarının eğitimi için yurtdışını tercih etmeye başladı. 

Çocukları için yurtdışına giden Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinden sonra ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, oğulları Kurt Efe’nin eğitimi için İngiltere’nin başkenti Londra’ya taşınma kararı aldı. İstanbul’daki işleri devam edecek olan çift, Kurt Efe ile birlikte yılın büyük bir bölümünü Londra’da geçirecek.

ÇOCUKLARININ EĞİTİMİ İÇİN

2022 yılında dünyaya gelen Kurt Efe’nin eğitimine önem veren Tatlıtuğ çifti, Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinden ilham almış. İstanbul’daki işleri devam edecek olan çift, Kurt Efe ile birlikte yılın büyük bir bölümünü Londra’da geçirecek.

Hürriyet'tin haberine göre Tatlıtuğ çifti oğullarının eğitimi için yurt dışına taşınacak. İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde olduğu Aile dizisinin bitmesinin ardından çift taşınma işlemlerini gerçekleştirecek.

30-01-2024


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş