Arama sonuçları

İmamoğlu, sanat ve meslek eğitmenleriyle bir araya geldi

İmamoğlu, sanat ve meslek eğitmenleriyle bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Öğretmenler Günü dolayısıyla Enstitü İstanbul İSMEK eğitmenleriyle bir araya geldi.

İBB’nin ''24 Kasım Öğretmenler Günü Buluşması'', Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

ÖĞRETMENLİK KUTSAL MESLEK

Etkinlikte konuşan İmamoğlu, eğitimciliğin, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, Enstitü İstanbul İSMEK'in İstanbulluların mesleki ve sanatsal becerilerini geliştirip, kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler sunduğunu söyledi.

İmamoğlu, Enstitü İstanbul İSMEK’in, 36 ilçede toplam 143 eğitim merkezinde yabancı dillerden bilişime, el sanatlarından kişisel gelişime, gastronomiden grafik tasarıma kadar birçok alanda 250 binden fazla kişiye yüz yüze ve uzaktan eğitimler verdiğini kaydetti.

Ekrem İmamoğlu, ''Enstitü İstanbul İSMEK’i hep birlikte çok daha ilerilere taşımayı amaçlıyoruz. Toplumun ihtiyaç duyduğu hangi ortam var ise, hangi bilgi edinimi ihtiyacı var ise o alanlara dokunmaya devam edeceğiz'' dedi.

Kurumun 4 ana dalda, 22 alanda eğitimler verdiğini dile getiren İmamoğlu, emekleri ve ortaya koydukları katkılar için eğitmenlere teşekkür etti.

Eğitimin en önemli konu olduğunu vurgulayan İmamoğlu, şehit öğretmenleri ve Türkiye Cumhuriyeti'nin başöğretmeni Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak istediğini de sözlerine ekledi. ​​

25-11-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş