Arama sonuçları

Okul öncesi eğitimde yeni bir marka: Doğa Mini

Okul öncesi eğitimde yeni bir marka: Doğa Mini

Türkiye’de okul öncesi eğitimin öncüsü olmayı hedefleyerek yola çıkan; Doğa Kolejinin bağımsız anaokulu markası DOĞA MİNİ, Çamlıca kampüsünde gerçekleştirdiği lansmanla tanıtıldı.  DOĞA MİNİ Anaokulu, Doğa Koleji akademik koordinatörlerinin ve İstanbul Bilgi Üniversitesinin katkılarıyla ürettiği özgün program ve etkinliklerini yüzlerce anaokulunda binlerce çocuk ile buluşturmayı hedefliyor. 

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, Cumhuriyet’in 100. yılda en değerli yatırımın çocuklara yapılacağını belirterek, şöyle dedi: “Bugün eğitimdeki 2 dev markamız Doğa Koleji ve İstanbul Bilgi Üniversitesi iş birliğiyle inovatif, modern ve teknolojik bir eğitim ekolünün doğumuna şahit oluyoruz” dedi. Doğa Kolejinin 22 yıldır eğitim sektöründe yer aldığına değinen Can, 36 ilde 100’den fazla kampüste her yaştan 70 bine  yakın öğrenci bu gücün birer temsilcisi. Hemen belirtmek gerekir ki sektöre yaptığımız akademik katkı ve sağladığımız istihdam da cabası. DOĞA MİNİ markamızla bu sürdürülebilir, yenilikçi okul öncesi eğitim modelimizi lisanslı butik anaokullarımızla paylaşıyor, Doğa’nın gücüne güç katıyoruz.” 

HER ÖĞRENCİ MERKEZE ALAN YAKLAŞIM

Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü de  “Her çocuğun öğrenciyi merkeze alan Doğa MİNİ okul öncesi programları ile eğitime doğru okulda mutlu bir başlangıç yapmasını hedefliyoruz. Doğa Kolejinin köklü ve yenilikçi anaokulu eğitimini daha fazla çocuğa ulaştıracağız” dedi. Doğa Koleji Lisanslı Okullardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Aydın da Türkiye’de okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmeyi, okullaşma oranının artmasına katkı sağlamayı, okul öncesi dönemde eğitim niteliğini geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti. 

DOĞA MİNİ NEDİR?

Doğa Kolejinin 22 yıllık tecrübesi, “Mutlu Çocuk Öğrenir” mottosu ve İstanbul Bilgi Üniversitesi desteğiyle 3-6 yaş grubu çocuklarının gelişim özelliklerine ve bireysel ihtiyaçlarına uygun, zengin içerik, çevre ve teknolojik imkanlar sunan DOĞA MİNİ, öğrencilerin bedensel, bilişsel, sosyal duygusal, kültürel gelişimlerini destekliyor, onları toplumsal ve evrensel değerlerle donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlıyor. Uygulama kapsamında anaokullarında DOĞA MİNİ eğitim ve öğretim programlarının tamamının uygulanması ile operasyonel işlerinin yönetimine ve yürütülmesine lisans ilişkin desteği kapsadığı gibi sadece eğitim programları iş birliğini de kapsayabiliyor.

05-05-2024


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş