Arama sonuçları

T3 Vakfı, 5 bin öğrenciye burs verecek

T3 Vakfı, 5 bin öğrenciye burs verecek

Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı, "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" kapsamında 4 farklı destek programı ile 5 bin öğrenciye burs imkanı tanıyacak. Vakıftan yapılan açıklamaya göre, teknoloji geliştiren bir Türkiye hedefiyle önemli projelere imza atan T3 Vakfı, "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile toplam 5 bin öğrenciye burs desteği verecek.

Program kapsamında "Yükselen Yıldız Burs Programı", "Eğitmen-Mentor Burs Programı", "Eğitim Desteği Burs Programı" ve "Sen Geleceksin Diye Burs Programı" olmak üzere 4 farklı destek programı ile ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlanacak.

1 KASIM’DA SONA ERECEK

Başvuruların başladığı burs programına 1 Kasım'da başvurular sona erecek. İstanbul genelinde lisans ve lisansüstü öğrencilerin başvurabildiği "Yükselen Yıldız Burs Programı" ile katılımcılara sağlanan özel eğitim imkanları sayesinde kişisel, akademik ve kariyer gelişimlerine katkı sağlanıyor. Başta TEKNOFEST olmak üzere T3 Vakfı bünyesindeki projelerde yer alma fırsatı sunulan 100 öğrenciye 10 ay boyunca devam edecek program kapsamında aylık 3 bin TL burs desteği verilecek.

Türkiye’nin 81 ilinde bulunan DENEYAP Teknoloji Atölyeleri’nde öğrencilere eğitmenlik, takımlara mentorluk yapma ve psikososyal gelişimlerini takip etme imkanı tanınarak öğrenciler arasında besleyici bir döngü oluşturulması hedeflenen Eğitmen-Mentor Burs Programına lisans ve lisansüstü öğrenciler başvuru yapabiliyor. Burs programı dahilinde 720 kişiye 10 ay boyunca 3 bin TL burs desteği sağlanacak.

Türkiye genelinde ortaokul, lise veya üniversitede öğrenim gören öğrencilerin başvurabildiği "Eğitim Desteği Burs Programı" ile de 3 bin 880 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 2 bin TL burs desteği sağlanacak. "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı"na yeni dahil olan "Sen Geleceksin Burs Programında" ise Türkiye genelinden toplam 300 lisans öğrencisine 10 ay boyunca aylık 2 bin 500 TL burs imkanı sunulacak.

Bursa tüm ortaokul, lise ve ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri başvurabilecek. Bursun bütçesi 2024'te 109 bin 700 TL.

07-10-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş