Arama sonuçları

Pamukkale Belediyesi, 2 bin öğrenciye tablet dağıttı

Pamukkale Belediyesi, 2 bin öğrenciye tablet dağıttı

Pamukkale Belediyesi, 2 bin öğrenciye tablet dağıttı. Pamukkale Belediyesi, uzaktan eğitime katılamayan 2 bin öğrenciye tablet dağıttı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Meclisinin aldığı karar gereği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği 2 bin öğrenci için harekete geçildi.

Belediye ekipleri, tabletleri, öğrencilerin evlerine kadar götürerek teslim etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "2 bin çocuğumuzun yüzünü güldürdük. Bunun yeterli olmadığını biliyoruz. Bu nedenle çok değerli Pamukkaleli hemşehrilerimizden ricamız evlerinde kullanmadıkları laptop, bilgisayar ya da tabletleri uzaktan eğitime ulaşamayan öğrencilerimize ulaştırmaları. Eğer çevrelerinde bu kişileri bulamazlarsa muhtar arkadaşlarımız aracılığıyla öğrencileri tespit edebilirler" ifadelerini kullandı.

ÇORUM’DA DA 41 ÖĞRENCİYE TABLET DESTEĞİ

Çorum'da Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Çorum Şubesince 30, Alaca İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerince de 11 öğrenciye tablet verildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi, uzaktan eğitim kapsamında Kerebigazi İmam Hatip Ortaokulundan EBA’ya erişim sağlayamadığı tespit edilen 30 öğrenciye tablet hediye etti.

İl Müftüsü ve TDV Çorum Şube Başkanı Muharrem Biçer, Kerebigazi İmam Hatip Ortaokulundaki tablet dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, tabletlerin hayırsever vatandaşların katkılarıyla temin edildiğini söyledi.

Gençlerin eğitimlerine katkı sunmak için tablet dağıttıklarını belirten Biçer, "Sizlerden ricamız hayırsever vatandaşlarımız için dua etmeniz ve derslerinize iyi çalışmanızdır. Pandemi döneminden bir an önce kurtularak eski günlerimize dönebilmemizi Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah sizler de en  kısa sürede okullarınıza kavuşabilirsiniz" dedi.

Alaca İmam Hatip Ortaokulundan yapılan açıklamaya göre de Çorum İnşirah Yardım Derneği, Eğitim Bir-Sen Çorum Şube Başkanlığı ile Mersin Mezitli Final Okulları'nın da desteğiyle temin edilen 11 tablet, öğrencilere teslim edildi.

AHMETLİ BELEDİYESİNDEN UZAKTAN EĞİTİME KATILAMAYAN ÖĞRENCİLERE TABLET

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde uzaktan eğitime katılamayan öğrencilere dağıtılmak üzere Ahmetli Belediyesince alınan tabletler okul idarecilerine teslim edildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde okullarda uzaktan eğitime geçilmesi nedeniyle sınırlı imkanlara sahip öğrencilere katkı sunmak amacıyla belediye tarafından tablet alımı yapıldı.

Tabletlerin okul idarecilerine teslim töreninde konuşan Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, eğitime desteklerinin sürdüğünü belirterek, "Uzaktan eğitime ulaşamayan sınırlı imkanlardaki öğrencilerimize destek vermek için tabletlerimizi gelen talepler doğrultusunda okul müdürlerimize teslim ettik. Bu vesile ile tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

23-12-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş