Arama sonuçları

2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandı

2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandı

2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, yayımlandı. Üniversitelerin toplam kontenjanı 1 milyon 61 bin 686 olarak belirlendi.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nun yayımlandığını duyurdu. Aygün'ün paylaşımı ise şöyle:

TERCİHLER 27 TEMMUZ-5 AĞUSTOS

"2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu http://osym.gov.tr sitemizde yayımladık. Adaylarımız tercihlerini 27 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında http://ais.osym.gov.tr 'den yapacaklardır. Kontenjanların adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim."

ÖN BİLGİLENDİRME KILAVUZU

ÖSYM, yayımlanan kılavuzun adaylara ön bilgi vermek için hazırlandığını belirterek, şöyle dedi:

"2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 19 - 26 Temmuz 2022 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir."

19-07-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş