Arama sonuçları

23 Nisan kutlamaları kapsamında 1000 Çocuk Korosu Anıt Park'ta sahne alacak

23 Nisan kutlamaları kapsamında 1000 Çocuk Korosu Anıt Park'ta sahne alacak

Çankaya Belediyesi'nin 23 Nisan kutlamaları, Ramazan Bayramı tatili dahil bir hafta boyunca devam edecek. Çankaya Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, ilçenin dört bir yanı bayraklarla süslenirken, hafta boyunca konser, etkinlik ve bando gösterileri düzenlenecek.

GÖSTERİLER YAPILACAK

Resmi kutlamalar, 23 Nisan saat 10.00'da Çayyolu Atapark'ta düzenlenecek tören ve bando konseriyle başlayacak. Bando gösterisi, saat 12.00'de Kızılay Yüksel Caddesi, saat 14.30'da Bahçelievler 7. Cadde ve saat 16.00'da Kuğulupark'ta Çankayalılarla buluşacak.

Hafta boyunca devam edecek kutlamalarda 29 Nisan'da Anıtkabir'in yanındaki Anıtpark'ta 1000 Çocuk Korosu konser verecek. Şef Murat Ömür Tuncer'in yöneteceği ve Agora Senfoni Orkestrası'nın eşlik edeceği konserde Çankaya Belediyesi müzisyenlerinin eğitim verdiği çocuklar 23 Nisan, İzmir Marşı, 10. Yıl Marşı gibi eserlerin yanı sıra Zülfü Livaneli'nin Ey Özgürlük şarkısını da seslendirecek.

Birlik Mahallesi İsmet İnönü Parkı'nda 30 Nisan'da yapılacak 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde ise çocuklar için, jonglörler, hayvan orkestrası ve balon şov eşliğinde gösteriler düzenlenecek.

19-04-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş