Arama sonuçları

BİGG Garaj Programı'nda hibe için başvurular 12 Mart'ta başlıyor

BİGG Garaj Programı'nda hibe için başvurular 12 Mart'ta başlıyor

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ), Hacettepe Teknokent Teknoloji Transfer Merkezi (TTM) ve Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi iş birliğinde yürütülen TÜBİTAK BİGG programlarından BİGG GARAJ Projesi kapsamında, teknoloji tabanlı girişimler için hibe desteği sağlanacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) yapılan açıklamaya göre, bugüne kadar 13,1 milyon lira destek sağlayan programa başvurular 12 Mart-1 Nisan döneminde yapılabilecek.

Teknoloji tabanlı iş fikirlerini gerçeğe dönüştürmek için oluşturulan BİGG GARAJ için "etugaraj.org" adresinden detaylı bilgi alınarak başvuruda bulunulabilecek.

TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisinin, 2015 yılından beri BİGG GARAJ Programı kapsamında, 20'den fazla ilde, çevrim içi olarak gerçekleştirdiği girişimcilik eğitimlerine 1000'den fazla, mentorluk programına 500'den fazla girişimci katıldı ve 80 ekip 13,1 milyon lira geri ödemesiz hibe desteği almaya hak kazandı.

KİMLER BAŞVURABİLECEK?

BİGG Garaj Projesi, akıllı ulaşım, akıllı üretim sistemleri, enerji ve temiz teknolojiler, iletişim ve sayısal dönüşüm, sağlık ve iyi yaşam, sürdürülebilir tarım ve beslenme gibi tematik alanları kapsıyor.

Herhangi bir ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programına kayıtlı öğrenci veya mezunlar programa başvurabiliyor.

10-03-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş