Arama sonuçları

İzmir il milli eğitim müdürü İstanbul’a geldi

İzmir il milli eğitim müdürü İstanbul’a geldi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kadrosunu kurmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana birçok üst düzey atamalar oldu, çeşitli illerin il milli eğitim müdürleri değişti. Bir değişiklik de İstanbul’da yaşandı. 27 Ağustos 2018’den bu yana İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Levent Yazıcı görevden alındı ve yerine 2021 yılından bu yana İzmir İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Doç, Dr. Murat Mücahit Yentür atandı. Yentür 2014-2021 yılları arasında yine İstanbul’da Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmıştı.

TEKİN'E ŞÜKRANLARINI SUNDU

Yentür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in takdir ve tensipleriyle İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmış bulunmaktayım. Şahsıma böylesine onurlu bir görevi tevdi eden Sayın Bakanımıza şükranlarımı arz eder, saygılarımı sunarım” dedi.

Yentür ayrıca sosyal medyada hesabından "Bu bir veda değil, vefadır" başlıklı bir mesaj paylaştı.

Elazığ’ın Maden ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimini Maden’de, lise öğrenimini Yalova’da tamamlayan Yentür; İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Lisans, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Coğrafya Bölümü Yüksek Lisans, Hasan Kalyoncu Üniversitesi-İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Liderlik ve Küresel Girişimcilik Yüksek Lisans mezunudur. Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde doktora eğitimini tamamlayan Yentür, 2023 Haziran ayında Eğitim Bilimleri alanında doçentlik ünvanını almıştır. Bu çalışmalara ek olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümünde yüksek lisans çalışmalarını sürdürmektedir. 

LEVENT YAZICI TALİM TERBİYE’YE

5 yıldır İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan  Levent Yazıcı, Talim Terbiye Kurulu Üyesi oldu.

26-08-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş