Arama sonuçları

Kadıköy Anadolu Lisesi: Kontenjanı 30 öğrenci arttı

Kadıköy Anadolu Lisesi: Kontenjanı 30 öğrenci arttı

Liseye Geçiş Sınavı (LGS) puanıyla öğrenci alan Anadolu liselerinden biri olan Kadıköy Anadolu Lisesi’nin kontenjanı bu yıl 30 kişi arttı. Okulun hazırlık sınıfına 2023-2024 eğitim öğretim yılında 210 öğrenci alacak. 

Türkiye’nin ilk Maarif Kolejleri arasında yer alan Kadıköy Anadolu Lisesi’nin (KAL) imi yıldır süren inşaatı bitmek üzere. pervinkaplancom instagram yayınına katılan Kadıköy Anadolu Lisesi Müdürü Ali Fuat Güney, yeni öğretim yılına yapımı tamamlanmak üzere olan yeni binada başlayacaklarını söyledi. Bu nedenle de okulun kontenjanın 30 öğrenci artırıldığını anlatan Güney şöyle konuştu:

İNŞAAT SONA YAKLAŞTI

“Yerleşkemizin inşaatı sona yaklaşmıştır. Yeni eğitim öğretim sürecinde 30 dönümlük alanımızda yeni ve modern yerleşkemizde eğitime başlama aşamasındayız Kontenjanımız yine 30 öğrenci artarak 180’den 210’a çıktı. Şube sayımız 6’dan 7’ye çıktı, bu da gençlerimiz için ek bir fırsat olacak.” 

Aynı zamanda AP (Advanced Placement) programı da uygulayan okul aynı zamanda yatılılık imkanı da sunuyor. Bu yıl kızlarda 30, erkeklerde 20 öğrenci kontenjanı olacak.

YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

15-06-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş