Arama sonuçları

Marmara Üniversitesi’nden sınav tuzağı

Marmara Üniversitesi’nden sınav tuzağı

Marmara Üniversitesi’nden sınav tuzağı. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde mecburen girilmesi gereken sınavlarda öğrencilerden para istendi.

Öğrencilere toplu olarak gönderilen mailde Pearson Platformu'na kayıt yaptırmaları istendi. Platforma kayıt olmak için ise ücret isteniyor. Üniversiteden gönderilen mailde şu ifadeler kullanıldı:

MARMARA ÜNİVERSİTESİ'NDEN SINAV TUZAĞI

"Ara sınav Pearson Platformu'nda yapılacaktır. Bu durum dönem başında ilan edildi. Ancak yine de platforma kaydolmayan öğrenciler var. Aşağıdaki bilgiler sisteme kayıt yaptırmayan öğrenciler içindir. Sınavınız önümüzdeki hafta sonu yapılacak. Kayıt için fazla zamanınız kalmadı. Lütfen önümüzdeki birkaç gün için adımları hızlı bir şekilde izleyin ve yakında kaydolun."

Ardından öğrencilerden Pearson Platformu'na yönlendirildi. Fizik-1, fizik-2, matematik-1 ve matematik-2 için kayıt yapması gereken öğrencilerden platformda sınav başına 150 TL talep edildi. BirGün'den Mustafa Kömüş’ün haberine göre öğrenciler bu durumu asla kabul etmediklerini ve konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

30-12-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş