Arama sonuçları

Okulların tatil edilmesi: Bakan Tekin: Cumhurbaşkanımıza sizlere sunduğu bu 100. yıl armağanı için teşekkürlerimi sunarım

Okulların tatil edilmesi: Bakan Tekin: Cumhurbaşkanımıza sizlere sunduğu bu 100. yıl armağanı için teşekkürlerimi sunarım

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yarın okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Tekin, öğrencilere tüm Türkiye'nin, binlerce yıllık tarihinden aldığı ilhamla Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamalarını, şanına yakışır şekilde gururla kutlamaya devam ettiğini belirtti.

BİR GÜN TATİL

Bu kapsamda, 30 Ekim Pazartesi günü okulların tüm kademelerde bir gün tatil edildiğini vurgulayan Tekin şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, sizlere sunduğu bu 100. yıl armağanı için teşekkürlerimi sunarım. Bugün sizlerden tek isteğim, bu güzel Cumhuriyet'imizin 100. yılı coşkusunu daha da fazla ve içtenlikle yaşamanız. Yarın ise, Türkiye Yüzyılı'nın ilk sabahında aileniz ve sevdiklerinizle beraber uzunca bir zaman geçirerek sizlere armağan ve emanet edilen bu şanlı Cumhuriyet'in değerini ve önemini onlardan bir daha dinlemenizi istiyorum."

29-10-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş