Arama sonuçları

Tekfen Vakfı 600 öğrenciyi burs ile destekleyecek

Tekfen Vakfı 600 öğrenciyi burs ile destekleyecek

Tekfen Vakfı, desteğe ihtiyaç duyan 600 başarılı öğrenciyi burs ile destekleyecek. Burs için başvurular başladı ve 6 Ekim’de son bulacak. Bugüne kadar 3 bini aşkın öğrencinin mezuniyetine ve onların iş hayatına atılmasına destek olan Tekfen Vakfı, yeni dönemde de maddi açıdan ihtiyaç duyan öğrencileri destekmeyecek.

 

Tekfen Vakfı’nın Türkiye'de öğrenim gören Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı 600 öğrenciye burs sağladığı bu programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin başvurularını, www.tekfenburs.org üzerinden tamamlamaları gerekiyor.

ÖNCELİK YENİ ADAYLARA

Burs programıyla gençleri mezuniyetlerine kadar destek olmayı hedefleyen Tekfen Vakfı, bu nedenle burs başvuruları arasında okuduğu akademik birimi yeni kazanan adaylara öncelik tanıyor.

KOŞULLARI NEDİR?

Burs programına kabul edilen öğrencilerin eş zamanlı olarak okullarından, resmi (bursiyer Kredi Yurtlar Kurumu’nun geri ödemeli kredisinden faydalanabilir, bursundan faydalanamaz), özel kurum-kuruluş ya da sivil toplum kuruluşlarından (STK) burs almıyor olması gerekiyor. 2023-2024 eğitim yılı için geçerli olmak üzere, deprem bölgesinde ikamet eden öğrenciler bu şarttan muaf tutuluyor.

2023-2024 eğitim yılı için burs tutarını toplam 28 bin TL olarak belirleyen Tekfen Vakfı, ödemeleri Kasım 2023 ile Mayıs 2024 tarihleri arasında, aylık 3.500 TL’lik taksitler halinde gerçekleştirecek. Vakıf, maddi desteğin yanı sıra bursiyerlere Tekfen Grup Şirketleri’nde staj imkânı ve gönüllü mentorluk desteği sunmaya da devam edecek.

29-09-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş