Arama sonuçları

TÜGVA doğa kampı ve yaz okulunda 500 bin öğrenciyi ağırlamayı hedefliyor

TÜGVA doğa kampı ve yaz okulunda 500 bin öğrenciyi ağırlamayı hedefliyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlediği doğa kampı ve yaz okullarında 500 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

TÜGVA'dan yapılan açıklamaya göre, ortaokul öğrencileri için düzenlenen yaz okulunda 81 ilde binlerce öğrenciye hizmet sunuluyor.

Bilgi ve maneviyat eğitimini eğlenceyle harmanlayan müfredatıyla velilerin ilgisini çeken ve geçen yıl 118 bin öğrenciye ulaşan TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu, bu yıl "Bir Yaz Bin Gelecek" sloganıyla duyurulan etkinlikte 300 bin öğrenciyi ağırlamayı hedefliyor.

Etkinlikte, 6 hafta boyunca Kur'an-ı Kerim, siyer, ahlak eğitimlerinin beraberinde oryantring, okçuluk, dart, badminton, mangala, satranç, futbol, basketbol, voleybol ve, masa tenisi turnuvaları yer alıyor.

LİSE ÖĞRENCİLERİ DOĞA KAMPIYLA TATİLLERİNİ RENKLENDİRECEK

TÜGVA'nın lise öğrencilerine yönelik düzenlediği, 2021'de 48 bin, 2022'de 116 bin öğrenciye ulaşan doğa kampları, bu yıl "Sen Geleceksin" sloganıyla gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen gençlerin doğayla iç içe geçen kampla tatillerini renklendirdiği etkinlik, bir taraftan aksiyon ve macera dolu yarışmaların olduğu parkurlar, çeşitli sportif faaliyetler, diğer taraftan alanında uzman kişilerin misafir edildiği, konferans, sohbet ve konserlerden oluşuyor. 

Gençler arasında muhabbet ve eğlencenin yoğun yaşandığı kamplara, bu yıl 200 bin öğrencinin katılması bekleniyor.

Yeni Türkiye Yüzyılı vizyonunu merkezine alan TÜGVA'nın projelerinin detaylarına ve başvuru süreçlerini ilişkin "tugva.org" adresinden bilgi alınabiliyor.

01-06-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş