Arama sonuçları

'Üretken Fatih Girişimcilik Programı' başladı

'Üretken Fatih Girişimcilik Programı' başladı

Fatih Belediyesi'nce hayata geçirilen ve gençlere dijital alanda kariyer fırsatı sunan "Üretken Fatih Girişimcilik Programı" başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, tanıtım etkinliğinde konuşan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, son 20 yılda Türkiye'de sağlık, spor, sanayi ve eğitim başta olmak üzere pek çok alanda devrim niteliğinde işler yapıldığını kaydetti.  Turan, "Özellikle Milli Teknoloji Hamlesi'yle yakaladığımız başarılar, her alanda göğsümüzü kabartıyor" ifadelerini kullandı.

ANKET SONUCUNA GÖRE OLUŞTU

Üretken Fatih Girişimcilik Programı'nın sahada yaptıkları anket sonucu oluştuğunu aktaran Turan, şöyle devam etti: 

"Bize hayallerinizle, fikirlerinizle gelin, birlikte gerçekleştirelim dedik. Bu program böyle hayata geçti. Sahada yaptığımız anketlerde gençlerimiz, en çok bu alanlarda hizmet almak istediklerini beyan ettiler. Biz de üzerimize düşeni yerine getirdik. Kapımız, sizden gelen fikir ve görüşlere her zaman açık. Programımıza 780 başvuru oldu. Katılımcılar ilk aşamada eğitim, haftalık etkinlik ve mentorluk desteklerinden yararlanacaklar. 12 hafta sürecek eğitimlerin ilk bölümünde, 4 aşamalı temel girişimcilik eğitimleri alacak, uygulamalı etkinliklere katılacaklar. Eğitimlerimiz 13 Mart'ta sona erecek. Ardından proje değerlendirme aşamasıyla programımız tamamlanacak."

Online gerçekleştirilecek programda gençler bir yandan teknoloji girişimciliği temellerinden fikir geliştirmeye, ekip kurmaktan müşteri görüşmelerine birçok konuda alanında uzman isimlerce hazırlanmış eğitimleri alırken, diğer yandan sektör profesyonellerinden girişim ekosistemi paydaşlarına birçok akıl hocasına danışma fırsatı bulacaklar. Sürecin sonunda projeler jüri karşısına çıkacak ve en iyileri ödüllendirilecek.

24-01-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş