Arama sonuçları

Yüz yüze eğitimle ilgili son kararı Cumhurbaşkanı açıklayacak

Yüz yüze eğitimle ilgili son kararı Cumhurbaşkanı açıklayacak

Yüz yüze eğitimle ilgili son kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Okullarda yüz yüze eğitime geçilmesine 48 saatten az süre kala valiliklerden de bir biri ardına 1 Mart’ta yüz yüze eğitime geçilmesiyle ilgili erteleme kararları gelmeye başladı.

KABİNE TOPLANTISI BEKLENİYOR

İlk kararı İstanbul Valiliği açıkladı. Açıklamada, bu kapsamda Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nca belirlenen kriterlere göre yapılan değerlendirme çerçevesinde düşük, orta, yüksek, çok yüksek olmak üzere 4 ayrı risk grubu oluştuğu hatırlatıldı. Açıklamada bunlara göre de alınacak önlemler seviyelerinin Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde kararlaştırılabileceğinin değerlendirildiği aktarıldı. Bu nedenle de yüz yüze eğitime 1 Mart’ta geçecek kademelerin eğitime başlama tarihinin 2 Mart’a ertelendiği belirtildi. Ama 15 Şubat’ta yüz yüze eğitime başlayan kademeler devam edecek.

SON KARARI CUMHURBAŞKANI AÇIKLAYACAK

İstanbul'un ardından diğer illerden de erteleme kararları gelirken, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) da açıklama yaparak, yüz yüze eğitimin 1 gün ertelendiğini duyurdu. Açıklamada, kakrarın 1 Mart'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında verileceği hatırlattı.

Sonuçta 1 Mart günü yapılacak Kabine toplantısında yüz yüze eğitim ve sınavlarla ilgili karar alınmış olacak. Buna göre de illere göre mi yüz yüze eğitime geçileceği, yüz yüze yapılacak sınavların ne olacağına ilişkin son kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamış olacak.

27-02-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş