Arama sonuçları

Adrese teslim kadro: 'Kudüs ve Filistin' şartından geri adım

Adrese teslim kadro: 'Kudüs ve Filistin' şartından geri adım

Mardin Artuklu Üniversitesi’nde önceki gün muhasebe anabilim dalına alınacak araştırma görevlisi için yayımlanan ilanda “Muhasebe veya Kudüs ve Filistin Çalışmaları anabilim dallarından birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak” şartı aramıştı. Söz konusu tartışmalı ilan basında yer alınca üniversite geri adım attı.

Cumhuriyet’ten Cengiz Karagöz’ün haberine göre, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’ne “adrese teslim atama” yapılmaması için madde eklemesine karşın atamalarla ilgili tartışmalar sürüyor.

BELLİ ADRESE İŞARET

Mardin Artuklu Üniversitesi’nde önceki gün muhasebe anabilim dalına alınacak araştırma görevlisi için yayımlanan ilanda “Muhasebe veya Kudüs ve Filistin Çalışmaları anabilim dallarından birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak” şartı aramıştı.

Söz konusu tartışmalı ilanının gündeme gelmesiyle dün Resmi Gazete’de düzeltme ilanı yayımlandı. Bu ilanda üniversite “Kudüs ve Filistin Çalışmaları” şartını kaldırdı. Tartışmalı taleplerin iptal edildiği ilanda yalnızca “Muhasebe Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak” koşulu arandığı görüldü.

04-01-2024


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş