Arama sonuçları

Anadolu Vakfı bursları için başvurular başlıyor

Anadolu Vakfı bursları için başvurular başlıyor

Gençlere 40 yılı aşkın süredir eğitim desteği veren Anadolu Vakfı’nın 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı bursları için başvurular 1-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Burs için üniversite öğrencileri vakfın internet sitesinden başvuru yapabilecek. 

Kurulduğu 1979 yılından bu yana sürdürdüğü burs programı ile eğitime destek veren vakıf bugüne kadar 30 binden fazla öğrenciyi destekledi. Anadolu Vakfı Genel Müdürü Nedret Aydemir, burs programıyla akademik ve sosyal yönden başarılı gençleri desteklediklerini dile getirdi.

SADECE MADDİ DESTEK YOK

Burs sürecinin, sadece maddi destek ile sınırlı olmadığına dikkat çeken Aydemir, şöyle dedi: “Programımız mesleki deneyim paylaşım etkinlikleri ve eğitimlerin yanı sıra yine bir yıllık mentorluk sürecini de içeriyor. Bu uygulamalarımızı pandemi sürecinde dijital ortamda kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Mezun bursiyerlerimiz ile de ilişkilerimiz devam ediyor. Hayata atılan mezun bursiyerlerimiz, edindikleri deneyimleri yeni bursiyerler ile gerek mentorluk sürecinde gerekse diğer etkinlik ortamlarında paylaşıyor” diye konuştu.

Anadolu Vakfı Burs Programı kapsamında adaylar öncelikle akademik olarak kendi meslek dalı içerisinde değerlendiriliyor. Benzer başarı düzeyindeki adaylar arasında, ihtiyaç durumu belirleyici oluyor.

14-08-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş