Arama sonuçları

Beşiktaş İlçe Müdürü Sakıp Sabancı’dan geldi

Beşiktaş İlçe Müdürü Sakıp Sabancı’dan geldi

Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’nde uzun yıllar müdürlük yapan Sedat Işık, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan ve İşletme Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimi bulunan Işık, 1996 yılında öğretmenliğe başladı. Rize Pazar Endüstri Meslek Lisesi ve Kâğıthane Anadolu Lisesi´nde öğretmenlik, Beşiktaş 100. Yıl Mustafa Kemal İlköğretim ve Profilo Mesleki Teknik Anadolu Lisesi´nde yönetici olarak görev yapan Işık,  2014-2019 tarihleri arasında Beşiktaş İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü görevinde bulundu.

15 Ağustos 2019 tarihinden 4 Ekim 2023 tarihine kadar Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi´nde Okul Müdürü olarak görev yapan Işık, 5 Ekim’de Beşiktaş İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak atandı. 

SABANCI’YA MÜDÜR OKULDAN ÇIKTI

Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi Müdürü ise Yücel Çilingir oldu. Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan mezun olan ve spor yöneticiliği alanında yüksek lisansı bulunan Çilingir, 1999 yılında Şişli Nişantaşı Anadolu Lisesinde öğretmenliğe başladı ve uzun yıllar bu okulda öğretmenlik ve idarecilik yaptı. İstanbul Basketbol Hakemleri Dernek Başkanlığı görevini de yürüten Çilingir, 2000 yılından beri Türkiye Basketbol Federasyonun da Klasman hakemi olarak görev yapıyor. 19 Ocak 2022 tarihinde Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesinde müdür yardımcısı olarak başlayan Çilingir, 11 Ekim 2023 tarihinden itibaren Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi Okul Müdürü olarak atandı. 

29-02-2024


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş