Arama sonuçları

Boğaziçi Üniversitesi'nin marka değeri 'inat' uğruna düşüyor

Boğaziçi Üniversitesi'nin marka değeri 'inat' uğruna düşüyor

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, şarkıcı Gülşen'in imam hatip mensuplarına yönelik ifadelerine ilişkin, "Maksadını aşmış bir espri, çok rahatsız edici şekilde insanların kalbini kırdı, hızlı şekilde telafi edileceğini ümit ediyoruz" dedi.

İktidarın Boğaziçi Üniversitesi ile uğraştığını iddia eden Özel, şöyle dedi: "Siz bu üniversiteyle uğraşmaya başlamadan önce ilk 500'deydi bu üniversite siz uğraşa uğraşa ilk 1000'den düşme tehlikesi var. Şimdi bir kuru inat uğruna marka değeri düşüyor, abuk sabuk yaptığınız bütün işlerle ne huzur kaldı ne de kaliteli bir eğitim-öğretim hayatı sürme imkanı kaldı" değerlendirmesinde bulundu.

"İMAM HATİPLER DE DİĞER OKULLARIMIZ GİBİ HEPİMİZİN"

Bir gazetecinin şarkıcı Gülşen'in imam hatip mensuplarına yönelik ifadelerini anımsatması üzerine Özel, şunları kaydetti:

mam hatipler de diğer okullarımız gibi hepimizin. İmam hatipler, bu memleketin evlatlarını yetiştiren, yasayla kurulmuş, CHP döneminde kurulmuş ve dinin gereklerini insanlara doğru şekilde, devlet eliyle ve denetimi ile öğretmek üzere kurulmuş okullardır. Hiçbir okula o yapılmaması gerektiği gibi, bu okullarla ilgili de bir espri de olsa, şaka da olsa öyle tanımlama doğru değil. Maksadını aşmış bir espri, çok rahatsız edici şekilde insanların kalbini kırdı, hızlı bir şekilde telafi edileceğini ümit ediyoruz. Biz de takip edeceğiz."

25-08-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş