Arama sonuçları

Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyelerinde eğitim görüyorlar

Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyelerinde eğitim görüyorlar

Elbistan'da Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TÜBİTAK ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı işbirliğiyle yürütülen Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyelerinde 163 öğrenciye eğitim veriliyor.

Elbistan Gençlik Merkezi'nde kurulan Deneyap Atölyelerinde e-sınav ve uygulama sınavlarında başarılı olan öğrenciler, robotik ve kodlama, tasarım ve üretim, nanoteknoloji, malzeme bilimi, mobil uygulama, enerji teknolojileri ve havacılık ile uzay teknolojileri gibi alanlarda atölye çalışmalarına katılıyor.

163 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

Geleceğin mühendis ve bilim adamı adaylarının eğitim gördüğü atölyede 163 öğrenci eğitimalırken, 50 öğrenci ise hafta sonu yapılan eğitimlere katılmak için Malatya ve Adıyaman'dan atölyeye geliyor.

Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Mevlüt Türkan, öğrencilerin 36 ay boyunca 11 ana başlıkta 9 uzmandan alacağı eğitimler kapsamında ufuklarının açılması hedeflendiğini belirterek,eğitimlere katılan öğrencilerin iki aşamadan geçtiğini söyledi.  Türkan, öğrencilerin heyecanla eğitimlere katıldığını belirtti.

05-12-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş