Arama sonuçları

Metodbox sayesinde akademik takip kolaylaştı

Metodbox sayesinde akademik takip kolaylaştı

Uğur Okulları Genel Müdürü Mustafa Çakır, 100 yıllık Cumhuriyetin 55 yılına tanıklık eden köklü bir eğitim kurumu olduklarını belirterek, yapay zeka destekli online öğretim platformu Metodbox sayesinde akademik takibin kolaylaştığını söyledi. Çocukların nitelikli bir eğitim almalarının öncelikleri olduğunu anlatan Çakır, iyi yetişmiş donanımlı nesillerin hem kendilerinin hem de ülkenin geleceği açısından son derece önemli olduğuna işaret etti.

Çakır, "Eğitim stratejilerimizi, öğrencilerin 21. yüzyıl becerileriyle donanmaları üzerine kurguluyoruz. En büyük gücümüz, 55 yıllık deneyimimiz ve eğitim kalitemiz” dedi.

CUMHURİYETİN 100. YIL ANISINA

Bu yıl, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 100 başarılı öğrenciye "Cumhuriyet Bursu" ile eğitim desteği sağlayacaklarını hatırlatan Çakır, Uğur Okulları olarak, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları İcra Kurulu ve Semra & Enver Yücel (SEY) Vakfı Başkanı Hüseyin Yücel'in öncülüğünde gerçekleştirilen projeyle Giresun Uğur Anadolu Lisesi'nde, 100 başarılı öğrenciye eğitim bursu sağlayacaklarını anlattı.

Çakır, düzenlenen "Uğur Tanı Sınavı" ile öğrencileri seçtiklerini, okul öncesinden itibaren ikinci dil edinimine önem verildiğini vurguladı.

AKADEMİK TAKİP DAHA KOLAY

"Uğur Sınava Hazırlık Merkezi"nde öğrencilerin sınavlarda üstün başarı elde etmelerini ve iyi bir geleceğe bugünden hazırlanmalarını hedeflediklerini aktaran Çakır, yapay zeka destekli online öğretim platformu Metodbox'ın, velilere çocuklarının akademik süreçlerinin takip edilebilmesi konusunda büyük avantaj sağladığını kaydetti. Çakır, eğitimde teknolojiye ve yabancı dile daha fazla yatırım yapılması gerektiğini vurguladı.

Uğur Okulları olarak 3 kıtada, 11 ülkeye yayılan 6 üniversite, 2 K12 okulu ve irtibat ofisleri ile uluslararası eğitim ağı BAU Global ailesinin bir üyesi olduklarını ifade eden Çakır, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Uğur Çift Diploma Programı kapsamında öğrencilerimiz lise eğitimine devam ederken Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Mentora American School'un çift diploma programına katılan öğrencilerimiz yüzde 100 akredite bir Amerikan lise diploması alabiliyor. Çift diploma programı mezunları, International University Alliance iş birliği ile 15 farklı Amerikan üniversitesine direkt geçiş hakkına sahip oluyor."

21-09-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş