Arama sonuçları

Sodexo'dan üniversiteli gençlere staj imkanı

Sodexo'dan üniversiteli gençlere staj imkanı

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, gençlerin hem mesleki hem de kişisel gelişimine katkı sağlayan "Sodexo Next Generation" staj programını yeniden başlattı.

Sodexo açıklamasına göre, staj programına üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarına veya yüksek lisans programına devam eden öğrenciler başvurabilecek.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Kariyer.net üzerinden başvuruların yapılabildiği Next Generation staj programı için son başvuru tarihi 31 Ocak 2023 olarak belirlendi.

Mart-Haziran 2023 boyunca haftada 3 gün hibrit çalışma modeliyle gerçekleştirilecek programa başvuran öğrenciler; satış, üye, finans, müşteri deneyimi, pazarlama, iş geliştirme & ürün yönetimi ve bilgi teknolojileri departmanlarından birinde deneyim kazanma imkanı bulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Feride Düzduran Gündüz, gençlerin iş gücüne dahil olmaları ve kariyerlerinin ilk adımlarında desteklenmeleri amacıyla yoğun faaliyetler yürüttüklerini bildirdi.

Gündüz, "Genç arkadaşlarımız, özellikle üniversite döneminde staj imkanları sayesinde iş hayatlarına daha sağlam bir başlangıç yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

24-01-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş