Arama sonuçları

Trakya Üniversitesi'nde 'Topluluklar Sokağı' projesi

Trakya Üniversitesi'nde 'Topluluklar Sokağı' projesi

Trakya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı binasında "Topluluklar Sokağı" projesi uygulanmaya başladı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, öğrenci topluluklarına ayrılan sokakta öğrencilerin ortak zevkler, meraklar ve amaçlarla bir araya gelebileceği bir kampüs hayatı oluşturularak öğrenci deneyiminin en üst düzeye ulaştırılması amaçlanıyor.

ÜNİVERSİTENİN AMAÇLARINDAN BİRİ

SKS Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğretim Görevlisi Burak İşçimen, Üniversitenin en önemli amacının öğrencilerini en nitelikli akademik donanımla mezun etmek olduğunu vurgulayan İşçimen, şunları kaydetti:

"Öğrencilerin bireysel hayatlarına adım attıkları bu dönemde üniversite eğitimi yalnızca derslerle bitmiyor. Göreve geldiğim günden bu yana SKS Daire Başkanlığının tüm birimleri ve çok değerli hocalarımızla birlikte ortak amacımız Trakya Üniversitesi öğrencilerine akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanların tamamında gelişim sağlayacakları bir üniversite hayatı sunabilmektir.

Binamız içerisinde 'Sanat Sokağı' ve 'Hayat Sokağı' olmak üzere iki ayrı alan oluşturduk. Sanat Sokağı’nda tiyatro, müzik, dans, sergiler gibi sanatsal faaliyetler gerçekleştirilecek. Hayat Sokağı'nda ise öğrencilerin üniversiteye girdikleri andan mezun oluncaya dek yararlı alışkanlıklarını pekiştiren, sosyal sorumluluk, takım çalışması, planlama, zaman yönetimi, liderlik, duygusal zeka gibi pek çok sosyal becerilerini geliştiren, akademisyenler ve iş dünyasından profesyonellerle buluşacakları kariyer hedeflerini destekleyen etkinliklerini gerçekleştirilecek."

12-04-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş