Arama sonuçları

TÜGVA, İcathane projesi ile gençleri bilim ve teknolojiye teşvik ediyor

TÜGVA, İcathane projesi ile gençleri bilim ve teknolojiye teşvik ediyor

TÜGVA, İcathane projesi ile gençleri bilim ve teknolojiye teşvik ediyor. Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) ortaokul ve lise öğrencilerine bilimi sevdirmeyi hedefleyen İcathane projesinin yeni dönem açılışı gerçekleştirildi.

TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu'nun bir grup öğrenciyle TÜGVA Genel Merkezi'nden katılım sağladığı açılış etkinliğine; Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir ve Türkiye'nin çeşitli illerinden çok sayıda öğrenci çevrimiçi olarak katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, etkinlikte yaptığı konuşmada, İcathane'lerin Türkiye adına son derece heyecan verici ve yararlı bir proje olduğuna inandığını belirterek, şöyle dedi:

"Milli Teknoloji Hamlesi; Türkiye'nin yüksek teknoloji ürünlerini yerli ve milli olarak geliştirmesinin; Türkiye ekonomisinin, refahının bu alanda yükseltilmesinin; bu zor coğrafyada ülkemizin tam bağımsızlığını koruyabilmesinin adı. Bu yolculuğun içerisinde İcathane'lerin önemli bir yer tuttuğuna inanıyorum."

14-11-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş