Arama sonuçları

‘İstifa etti’, ‘takipten çıkardı’ iddiaları ve MEB açıklaması

‘İstifa etti’, ‘takipten çıkardı’ iddiaları ve MEB açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ‘asılsızdır’ açıklaması yapmak zorunda kaldı. Bugün sabah saatlerinde önce Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifa ettiği iddiaları gündeme geldi. Ardından ise Bakan Selçuk’un Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Koca’yı takipten çıkardığı iddiaları konuşuldu.

Bu iddialar eğitim camiasında hareketlenmeye neden olurken, Bakanlık kaynakları istifa iddiasına ilişkin net bir bilgi vermedi ancak bakanlığın sosyal medya hesabından ilginç bir açıklama yapıldı.

‘ASILSIZDIR’ AÇIKLAMASI GELDİ

Sosyal medyada paylaşılan bir görselde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı takipten çıkardığı öne sürülmüştü.

MEB ise bu görselin üzerine kırmızı renkte bir çarpı işareti koyarak “Asılsızdır” yazdı. Bakanlık açıklaması ise kısa ve netti: “Lütfen, Bakanlığımız resmî iletişim kanalları tarafından paylaşılmayan içeriklere itibar etmeyiniz." 

SOSYAL MEDYADA DESTEK

Tüm bu gelişmeler üzerine sosyal medyayı da hareketlendirdi. Twitter da "ZiyaSelçukladevam" tagı açılarak, destek mesajları paylaşılmaya başlandı ve TT oldu.

07-03-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş