Arama sonuçları

Depremzede öğrenciler, LGS sonuçlarını bekliyor

Depremzede öğrenciler, LGS sonuçlarını bekliyor

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen öğrenciler, konteyner ve çadırlarda oluşturulan kamplar sayesinde eğitimlerini sürdürüyor .Depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmaması için çalışmalar yürütülüyor.

Kahramanmaraş'a koordinatör vali olarak görevlendirilen Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın girişimleri sonucu Muhsin Yazıcıoğlu Mesire Alanı'nda kurulan Muhsin Yazıcıoğlu Eğitim Kampı'na katılan öğrenciler, eğitimlerine devam ediyor.

Her türlü imkanın seferber edildiği eğitim kampında öğrenciler hedeflerine ulaşabilmek için çalışıyor.

Kentte sınavlara hazırlanan öğrenciler için derslikler, açık eğitim alanları, kütüphane, robotik kodlama ve yazılım atölyesi, konaklamalı kamping alanı, yemekhane ve kafeteryalar faaliyete geçirildi.

SINAVLARA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER

Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kampa katılan öğrencilerin başarısına dikkati çekti. Kaldırım, şunları kaydetti: "3 aydır devam eden yoğun eğitim ve kurs programı sonucu öğrencilerimiz büyük bir başarıya imza attılar. Kamptaki ilk denemelerinde 75'er net yapan Muhammed Talha ve Ömer Faruk, LGS'de 90 sorunun tamamını doğru cevapladılar. Bu sonuç beni ve emek veren arkadaşlarımızı inanılmaz mutlu etti. Tüm yavrularımızı ve bu başarıya imza atan öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum."

06-06-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş