Arama sonuçları

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, hastane sınıfında okuyan Başboğa'yı ziyaret etti

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, hastane sınıfında okuyan Başboğa'yı ziyaret etti

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katıldığı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde oluşturulan sınıftaki karne töreninde, hukuk fakültesi okumak istediğini belirten 12. sınıf öğrencisi Yüsra Nur Başboğa'yı ziyaret etti.

Yazıcı ziyaretinde, fizik tedavi gördüğü için hastane sınıfında eğitimine devam eden Başboğa'ya, eğitimine destek amaçlı tablet bilgisayar ve yardımcı kitaplar hediye etti.

TAKİP VE DESTEK İÇİN

Yazıcı, Başboğa'yı hem yakından takip etmek hem de desteklemek istediklerini söyledi.  Hastanede kalmak zorunda olan öğrencilere yönelik İstanbul'da 15 hastanede açılan program sayesinde eğitim verildiğini söyleyen Yazıcı, öğrencilerin eğitimden kopmaması için çalıştıklarını söyledi.

Hastane sınıflarındaki öğrenci sayısının hemen taburcu olan öğrenciler nedeniyle değişken olduğunu aktaran Yazıcı, şöyle dedi: "Ancak şu an 80'e kadar çıkan bir kapasitemiz var. Öğrenci ve öğretmenlerimiz için çok özel bir ortam oluşturuldu. Görsel sanatlar, müzik atölyemizin yanı sıra hastane sınıfımız var. Öğrencilerimiz, hastane sınıflarında eğitimlerini görüyorlar ancak sınıfa katılamayacak gibiyse bizzat yatağında eğitimini alabiliyor."

24-01-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş