Arama sonuçları

MEB, dövülen özel okul öğretmenleriyle görüşecek

MEB, dövülen özel okul öğretmenleriyle görüşecek

Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası’nı görüşmeye çağırdı. Sosyal medyada yayımlanan endikanın açıklamasında Milli Eğitim Bakanlığı’nın görüşme talep ettiği duyuruldu. Sendikanın açıklamasına göre görüşmen saat 17:00’de.

 

Duyuru şöyle: “Milli Eğitim Bakanlığı, sendikamızın yönetim kurulunu aramış ve bir görüşme talep etmiştir. Yönetim kurulu üyelerimiz saat 17:00’de bakan yardımcısı ve Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan’la görüşme gerçekleştirecektir.”

YERLERDE SÜRÜKLENMİŞLERDİ

Özel Sektör Öğretmenler Sendikası üyelerinin Ankara’da, taban maaş hakkı ve temel talepleriyle ilgili açıklama yapmasına dün polis izin vermemiş, biber gazıyla müdahale etmiş ve öğretmenleri yerlerde sürüklemişti. Aralarında avukat ve öğretmenlerin olduğu en az dokuz kişi gözaltına alınmış ardından da serbest bırakılmıştı.

Duruma tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, " “Öğretmenlere gaz mı sıktınız, öyle mi? Öğretmenlere şiddet uyguladınız, öyle mi? Öğretmenlere ‘Al bunu’ diyen o kişi, beni beklesin.Öğretmene yapılan bu efeliği affetmeyeceğiz" demişti.

31-08-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş