Arama sonuçları

İstanbul Erkek’e Sosyal Bilimler’den ‘müdür’ geldi

İstanbul Erkek’e Sosyal Bilimler’den ‘müdür’ geldi

Türkiye’nin köklü liselerinden birisi olan İstanbul Erkek Lisesi’ne yeni müdür atandı. Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Hüseyin Sarı, İstanbul Erkek Lisesi Müdürü oldu.

 

Sarı, instagram hesabından hem atamasını paylaştı hem de 2005 yılından bu yana görev yaptığı okuluna, öğrencilerine ve çalışma arkadaşlarına veda etti:

 

VEDA ETTİ, YENİ GÖREVİNİ DUYURDU

Sarı’nın paylaşımı şöyle:

“Kıymetli büyüklerim, arkadaşlarım, velilerim, sevgili öğrencilerim,
2005 yılında geldiğim, gelişiminde bütün aşamalarına katkıda bulunmaya çalıştığım, emek verdiğim öğretmenliğini ve idareciliğini yapmaya gayret ettiğim yuvamdan şeklen ayrılıp yeni ve köklü bir kuruma geçiyorum.
Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi ailesine Allahaısmarladım sizi derken İstanbul Erkek Lisesi’ne merhaba diyorum. SOBIL Vakfı YK Başkanı olarak hizmetime devam etmekle birlikte bir sosyal bilimci olarak IEL'e, büyük bir camiaya tüm varlığımla hizmete başlıyorum.”

İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Fatih Güldal’ın yükseköğretim kurumundaki görevine geri dönmesi üzerine bir süredir Metin Kuş İEL’de vekil müdür olarak görev yapıyordu.

2021 LGS nakillerinde puanı Galatasaray Lisesi ile aynı olan İstanbul Erkek Lisesi Almanca eğitim veriyor. Lise, öğrencilerine Abitur diploması da vererek, çift diploma ile mezun ediyor.

HÜSEYİN SARI KİMDİR?

1970 doğumlu Sarı, Bakırköy İmam Hatip Lisesi mezunu. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu. Yüksek lisansını da Yeni Türk Dili üzerine yaptı. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliğinin yanı sıra başka okullarda da müdürlük görevinde bulunan Sarı, 2005 yılından bu yana Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde müdür olarak görev yapıyordu.

 

-

14-08-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş