Arama sonuçları

Öğretmenler Yaratıcı Özgüven Festivali’nde buluşuyor

Öğretmenler Yaratıcı Özgüven Festivali’nde buluşuyor

Sürdürülebilir bir paylaşım ve işbirliği ağı aracılığıyla öğretmenlerin, meslektaşları ve farklı disiplinlerden kişi ve kurumlarla bir araya gelerek güçlenmesi amacıyla kurulan Öğretmen Ağı, Mehmet Zorlu Vakfı’nın (MZV) festinal partnerliğinde Yaratıcı Özgüven Festivali’nin üçüncüsünü düzenliyor. 

Festival, 30 Eylül Cumartesi günü Zorlu PSM Sky Lounge’da gerçekleştirilecek. En temel meselelerden biri olan ve Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları arasında yer alan nitelikli eğitimi odağına alan Mehmet Zorlu Vakfı (MZV), bu anlayışla gençlerin kişisel ve akademik gelişimleri için hayata geçirdiği projelerle ve işbirlikleriyle sağlıklı nesiller yetişmesini desteklemeyi sürdürüyor. 

ÖĞRETMENLER VE YARATICILIK

Yaratıcılığın yalnızca belirli mesleklere özgü olmadığını, öğretmenlerin de yaratıcı özgüvenleri ile bir değişim yaratabileceğini ortaya koyan Yaratıcı Özgüven Festivali, her geçen yıl daha geniş kitlelere ulaşıyor. Festivalin bu yılki teması, birlikteliğin ve işbirliğinin yaratıcılığımızı çoğalttığından hareketle #YaratıcılıklaBirlikte olarak belirlendi. 

KİMLER KATILACAK?

Festival, başta öğretmenler olmak üzere eğitimle ilgilenen ve daha iyi bir gelecek için yaratıcılığın önemine inanan farklı disiplinlerden sanatçı ve uzmanların katılımı ile gerçekleşecek. Festivalde, Öğretmen Ağı gönüllü Değişim Elçisi öğretmenlerinin yanı sıra Yazar-Senarist Başar Başaran, Fotoğraf Sanatçısı Dilan Bozyel, Vokal Akademi Kurucu Sanat Yönetmeni ve Koro Şefi Başak Doğan, Emre Turhan, Prof. Dr. Itır Erhart, İhtiyaç Haritası Kurucu Ortağı Ali Ercan Çelik, İhtiyaç Haritası Sosyal Etki Koordinatörü Dorukhan Demirbilek, Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı Genel Sekreter Yardımcısı Birce Altay ve birbirinden değerli konuşmacılar yer alacak. 

Festival katılımcıları, alanda yer alacak istasyonlarda Eğlenceli Bilim, Lego Türkiye & Bilim Kahramanları Derneği, Çağdaş Drama Derneği, Araştırmacı Çocuk Merkezi, ÖRAV, GamFed, Şehir Dedektifi gibi paydaşlarla bir araya gelecek, yaratıcılık odaklı çeşitli aktivitelere katılma imkanı yakalayacak.

Festival için ücretsiz biletlere www.yaraticiozguvenfestivali.org adresinden ulaşılabiliyor.

MZV, nitelikli ve kaliteli eğitim ile başarılı ve öğrenmeyi seven öğrencilerin varlığının öğretmenlere bağlı olduğu düşüncesiyle 10 yıl boyunca paydaşları arasında yer aldığı Eğitim Reformu Girişimi’nin yürütücülüğünü üstlendiği Öğretmen Ağı’na destek vermeyi sürdürüyor. 

28-09-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş