Arama sonuçları

Üniversiteliye internet ve cep telefonu desteği gelecek mi?

Üniversiteliye internet ve cep telefonu desteği gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi. Erdoğan, üniversite öğrencilerine 10 GB internet ve cep telefonu desteğine ilişkin detayların nihai çalışmaya göre bir sonraki Kabine Toplantısı'nda ele alınacağını ve gençlerle paylaşılacağını açıkladı.

Aile ve Gençlik Bankası ile evlenecek gençlere uygun şartlarda kredi meselesinin de yakın takiplerinde olduğunu bildiren Erdoğan, aile yapısının korunmasında ve istikbal adına büyük önem verdikleri bu projeyi gerçeğe dönüştürmekte kararlı olduklarını dile getirdi.

HAZIRLIKLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Kabine Toplantısı'nda ayrıca 2023-2024 eğitim öğretim yılıyla ilgili hazırlıkları da gözden geçirdiklerini aktaran Erdoğan, 1 Eylül itibarıyla daha önce ataması yapılan 49 bin öğretmenin görevlerine başladığını belirtti.

Erdoğan, bu sene ilk kez okulla tanışan çocukların uyum haftasıyla öğretmenlerin seminer döneminin de dün başladığını ifade ederek 11 Eylül Pazartesi başlayacak eğitim öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

 

06-09-2023


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş