Arama sonuçları

'Eğitimin Sigortası: Öğretmenlerimiz' projesine ödül

'Eğitimin Sigortası: Öğretmenlerimiz' projesine ödül

Milli Eğitim Bakanlığı, Türk Eğitim Derneği ve Z Zurich Foundation tarafından hayata geçirilen "Eğitimin Sigortası: Öğretmenlerimiz" projesi ödül aldı.

Türk Eğitim Derneği'nden (TED) yapılan açıklamaya göre, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından Hilton Otel Ankara’da düzenlenen törene, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet Vural, Z Zurich Foundation Mütevelli Heyeti Üyesi ve Zurich Sigorta Üst Yöneticisi (CEO) Yılmaz Yıldız ve Türk Eğitim Derneği Genel Sekteri Naz Balkan katıldı.

ORTAK YARINLAR ÖDÜLLERİ

TİSK tarafından düzenlenen Ortak Yarınlar Ödül Programı'nda sürdürülebilirlik için, ülkeye, topluma ve çalışana yönelik yenilikçi çözümler üreten ve farklı paydaşlarla iş birliği içerisinde hayata geçirilen sosyal sorumluluk projelerinin yarıştı.

Yarışmadaki Birlikte Mümkün kategorisinin kazananı, 2018 yılında hayata geçen, mesleğinin ilk yıllarında kırsal bölgelere atanan kadın köy öğretmenlerini destekleyen, Eğitimin Sigortası: Öğretmenlerimiz projesi oldu.

Projede bugüne kadar 938 öğretmene destek verilirken hedef, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında 1000 kadın köy öğretmenine, 30 bin öğrenciye ve 150 bin aile bireyine ulaşmak. 

Z Zurich Foundation Mütevelli Heyeti Üyesi ve Zurich Sigorta CEO’su Yıldız, ödülü Bakan Bilgin’in elinden aldı.

17-12-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş