Arama sonuçları

Mesleki eğitim seminerleri özel okul öğretmenlerine de açıldı

Mesleki eğitim seminerleri özel okul öğretmenlerine de açıldı

Öğretmenlere yönelik mesleki eğitim seminerleri başladı. Seminerler 9 Eylül’e kadar devam edecek. Bu yıl ise ilk kez Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) düzenlediği seminerler özel okul öğretmenlerinin kullanımına da açıldı. Mili Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Milli Eğitim Bakanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz mesleki eğitim seminerlerini ilk kez özel öğretim kurumlarında görev yapan öğretmenlerimizin de kullanımına açıyoruz" dedi.

ÖĞRETMENLERİN GELİŞİMİ İÇİN

Eğitimin lideri olan öğretmenlerin gelişmesinin, eğitimin, toplumun gelişmesini de sağlayacağını vurgulayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, şunları kaydetti:
"Biz çocuklarımızın daha nitelikli bir eğitime kavuşması, geleceğimizin sağlam bir zeminde inşası ve sizlerin meslek hayatınızda daha mutlu ve başarılı olması için, mesleki beceriler ve özlük hakları konusunda sizleri desteklemeye devam edeceğiz. 1-9 Eylül tarihlerinde ÖBA platformunda yer alan ve zengin içerikten oluşan mesleki eğitim seminerlerinden herhangi birine, ülkemizin dört bir yanında özveriyle görev yapan siz değerli öğretmenlerimiz, isteğe bağlı olarak katılabileceklerdir. Milli Eğitim Bakanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz mesleki eğitim seminerlerini ilk kez özel öğretim kurumlarında görev yapan öğretmenlerimizin de kullanımına açıyoruz."

 

03-09-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş